2777
2789

تو دفترچه راهنما نوشته بار اول باید نیم ساعت خالی خالی روشنش کنم , درشو باید باز بزارم یا نه ؟ میخوام پیتزا درست کنم وولی تو دفترچه ننوشته چند دقیقه و چه دمایی بزارم ؟ لطفا بگین بهم

من توستر دارم

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

عزیزم منم اون توستر دارم بار اول خالی روشن و با دمای 180درجه گرم که شد یه ربع ساعتی پیتزاتو بزار توش و دمای 250درجه و روی 20دیقه بزار پیترات اماده میشه اول المنت پایین رو روشن کن بعد ک از زیر پخته شد المنت بالا تمام

یونیکورن هستم یک تک شاخ🦄من کاربر پیتزاpitzaبودم ولی لغو کاربری شدم 🤣🤣هستم در خدمتتون😎خب حالا یه صلوات واسم بفرستید اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌷 یه روز یه تک شاخ میخوره به دوشاخ برق میگیرتش میمیره😒🤣🤣🤣🤣همین الان اینو ساختمااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣بگی شنیدی با همین ثم هام میام تو لوزلمعدت😂😂😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درشوببند بزاررودمای ۱۵۰ المنت پایینوروشن کن قشنگ داغ بشه ۱۵دقیقه بعدهرچی خواستی بزارتوش المنت بالاروهم برای گریل استفاده کن 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

عزیزم سینی رو بذار طبقه پایین بعد درجه رو بذار رو ۱۷۰ یا ۱۸۰.

بعد که خمیرت خوب پخت بذارش رو طبقه وسطی دوتا المنت رو روشن کن که پتیر پیتزات روش آب بشه و طلایی بشه.برای مرحله اول فکر کنم ۲۰دقیقه کافیه

برای مرحله دوم ۵ دقیقه

درشو ببند لطفا

یونیکورن هستم یک تک شاخ🦄من کاربر پیتزاpitzaبودم ولی لغو کاربری شدم 🤣🤣هستم در خدمتتون😎خب حالا یه صلوات واسم بفرستید اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌷 یه روز یه تک شاخ میخوره به دوشاخ برق میگیرتش میمیره😒🤣🤣🤣🤣همین الان اینو ساختمااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣بگی شنیدی با همین ثم هام میام تو لوزلمعدت😂😂😂😂😂😂

وایه پیتزا بذار یگم از قبل گرم بشه درشم باید بسته باشه نمیشه روشن باشه باز بذاری بعد پیتزاتو بذار داخل دیکه خودت از شیشش میبینی پنیرش که اب شد روش یکم طلایی شد بستگی به خودت داره  که چه اندازه دوئس داری بعد خاموشش کن از فر در بیار بذار دو ذیقه سرد شه بعد برش بزن چون از هم میپاشه پنیرش خیلی داغه اون لحظه که درش میاری از آون

۲۵۰ که خیلی زیاده

خب عزیز جان میتونه کمترش کنه من اول گفتم 180چون من برشته دوس دارم همین دمارو میزارم زودی هم پخته میشه چون از قبل موادو تفت میدم