2777
2789
عنوان

من ۲۵ سالمه

499 بازدید | 20 پست

تقریبا ۹ ساله متاهل شدم

بنظرتون چن سال دیگه بگزره تا من نسبت ب رفتارای بد شوهرم خنثی شم؟

اوایل خیلی اذیت میشدم الان از قبل بهتر شدم ولی دلم میخواد خنثی شم و بی تفاوت تا کمتر عذاب بکشم

مگه چیکار کرده؟

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچوقت نميشي بعدا بيشتر ازارت ميده

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

حیفه واقعا دختری توی ۲۵ سالگی  ک اوج جوونیشه از دست شوهرش عذاب باید بکشه😑😑

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

ربطی به سن و سال نداره کلا زندگی با یه مرد سخته چون عموما  مردها هم درکشون از زن  کمه و توقعشون بالا

تا اخر عمر همینه کاریش نمیتونی بکنی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
به نظرم رابطه رو ترمیم کن جای خنثی شدن

۹ ساله ازدواج کردیم خیانت ک کرد با محبت ترمیم کردم بازم کرد بازم کرد و من هر بار از درون عذاب میکشیدیم و ب ظاهر لیلی براش بودم .الان خوب شده و من از این نتیجه ای ک گرفتم اینه ک دیگه روش حساس نیسم.شاید مث قبل خیانتش برام ارزشمند نیس.الان فحش ناموسی میده بهم.