2777
2789
عنوان

اونایی که اقدامی هستین براترا بارداری ترا خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 82 پست
من چون صبح تا شب خونه تنهام گریه می کنم به دل سیر راحت میشم 😔

منم مث خودت کلن تو خونه تنها هستم تو شهر غریب از طرفی هم دردهایی دارم یعنی خدا میشنوه و کاری نمی کنه کاش دستمونو بگیره 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
شما چند وقته اقدامی مشکلت چیه عزیزم

مشکل ک هیچی هر دو سالم 

دوسال 

بارداری خارج رحمی و پوچ داشتم ☺️

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگم تو این چهار سال زندگی مشترک موهای سرم سفید شدن شاید باورت نشه 24سالمه ولی خیلی درمونده و ناا ...

😔😔😔😔هنوز هیچکی نمیدونه ک بچه دار نمیشم ب همه میگم خودم نمیخام ولی تا چند سال میشه گفت نمیخام الان 4 ساله عروسی کردم 8 ماهه اقدامم تا کی میتونم هی بپیچونم آخه.جالبه هر کی هررررررکی منو میبینه میگه چرا بچه نمیاری عقلت کم نشه زودتر بیار

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
خسته ک نیستم ولی امیدم ندارم 😔 ایشالا که دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه 😍

ایشاالله خدا اینبار حرفمو بشنوه من دیگه دارم افسردگی میگیرم . چن ساله ازدواج کردی 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
مشکل ک هیچی هر دو سالم  دوسال  بارداری خارج رحمی و پوچ داشتم ☺️

الان بازم بارداری گلم یا نه هنوز

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
منم مث خودت کلن تو خونه تنها هستم تو شهر غریب از طرفی هم دردهایی دارم یعنی خدا میشنوه و کاری نمی کنه ...

من مطمئنم یه روز بالاخره میبینه و میشنوه ☺️

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

آره عزیزم بهتر از این ک ندونی مثبت بود صدام کن خوشحال شم 😍

ب ولله قسم اگه بفهمم حاملم از خوشحالی میمیرم .روز و شب خدارو شکر میکنم ب خدا قول دادم ک کمتر گناه کنم و نمازمو سر وقت بخونم

الان بازم بارداری گلم یا نه هنوز

نه گلم سه ماه پیش بارداری پوچ داشتم از این ماه دوباره دارم اقدام می کنم 

😔😔😔😔هنوز هیچکی نمیدونه ک بچه دار نمیشم ب همه میگم خودم نمیخام ولی تا چند سال میشه گفت نمیخام الا ...

منم اوایل نمی گفتم می گفتم خودمون نمیخاییم ولی همه شک کردن از بس پرسیدن دیگه خسته شدم و گفتم بچه دار نمیشیم اومدم خونه گریه کردم خدایا اینبار منو این دوستمو ناامید نکن بزا ما هم مامان بشیم ترا خدا 

عین منی منم علایم پریودی دارم

اره ببین چجوریه شب پتو میندازم صبح تختم خونی نشه.صبح بلند میشم میبینم نشدم.هی میگم خدایا پس چرا نمیاد دردم دارم شدید

من مطمئنم یه روز بالاخره میبینه و میشنوه ☺️

نمی ذونم منکه کلن ناامید شدم 

نه گلم سه ماه پیش بارداری پوچ داشتم از این ماه دوباره دارم اقدام می کنم 

ایشالله بحق فاطمه زهرا صحیح و سالم بیاد بغلت این سری

ایشاالله خدا اینبار حرفمو بشنوه من دیگه دارم افسردگی میگیرم . چن ساله ازدواج کردی 

سه سال 

ولی از زمان اقدام تا الان مثل شما کلی مو سفید شده دارم از حرص  انگار نه انگار ک 21 ساله ام 

سلام 

من از روز ۱۷سیکلم سینه هام بشدت ازبغل درد میکرد تا امروز که ۲۴سیکل هستم اما امروز دردش خیییلی کمتر هست 

وروز ۲۳سیکل تو رحمم زیر شکمم وقتی زیاد کارکنم مثلا نماززیاد بخونم  یک نقطه اندازه گردو سفت میشه اول بعد از همین جایی که سفت شده درد منتشر میشه به زیر شکم وکل زیر شکمم میگیره ویهو نفخ شدییید میشه ...نمیتونم خم وراست بشم ...بعد از ده دقیقه کااامل خوب میشه

بیشتر شبیه علاعم بارداری پریودی یا عفونت ادرار؟

وهمشم نفخ دارم چندروز ...ولی وقتی زیر دلم میگیره یهو نفخ شدید پیدا میکنم که اذیت کنندست

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد