2777
2789
عنوان

اونایی که اقدامی هستین براترا بارداری ترا خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 82 پست
😔😔😔همدردیم عزیزم

اره گلم کاش خدا یه نگا بندازه بهمون از زخم زبونا خسته شدم به خصوص حرفای شوهرم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 

منم از حرفهای حسرت باز همسرم خسته شدم 😔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم گلم دیگه با باید آزمایش بدی یا اینکه بی بی بزنی بقیه چیزا زیاد مطمئن نیست

ممنون گلم برام دعا کن 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
نگاه کن من قبل بارداريم اصلا درد پریودی نداشتم ماه ک حامله بودم دل درد و کمر درد داشتم عجیب  و ...

من وقت پریودیا درد دارم نمیگم ندارم ولی مث الان نه الان خیلی درد می‌کنه و نمیاد.تازه این ماهم دوبار چای زعفرانی خوردم گفتم راحت پریود بشم نمیدونم چرا نمیشم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
ممنون گلم برام دعا کن 

من اگه دعام گیرا بود عزیزم برای خودم مستجاب میشد 😔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

منم از حرفهای حسرت باز همسرم خسته شدم 😔

دقیقن اونقد سخته که ادم نمی دونه کجا بره و خودشو کجا خالی کنه تا شاید سبک بشه قلبت 

من وقت پریودیا درد دارم نمیگم ندارم ولی مث الان نه الان خیلی درد می‌کنه و نمیاد.تازه این ماهم دوبار ...

بنظر من یه از استرس یا بارداری مراقب خودت باش 

کاشکی خدا با بچه امتحانم نکنه.کاشکی با بی پولی و بدبختی امتحانم کنه ولی با بچه نه.من اصلا تحمل زخم زبون ندارم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
من اگه دعام گیرا بود عزیزم برای خودم مستجاب میشد 😔

توام مث من ناامید و خسته ایی فدات کاش خدا اینبار هر دومونو شاد کنه 

دقیقن اونقد سخته که ادم نمی دونه کجا بره و خودشو کجا خالی کنه تا شاید سبک بشه قلبت 

من چون صبح تا شب خونه تنهام گریه می کنم به دل سیر راحت میشم 😔

بنظر من یه از استرس یا بارداری مراقب خودت باش 

استرس ندارم اصلاااااا در کل آدم ریلکسیم.نمیدونم بزار شوهرم میگم یه بیبی چک بگیره بهتر از ندونستنه

توام مث من ناامید و خسته ایی فدات کاش خدا اینبار هر دومونو شاد کنه 

خسته ک نیستم ولی امیدم ندارم 😔 ایشالا که دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه 😍

کاشکی خدا با بچه امتحانم نکنه.کاشکی با بی پولی و بدبختی امتحانم کنه ولی با بچه نه.من اصلا تحمل زخم ز ...

اگه بگم تو این چهار سال زندگی مشترک موهای سرم سفید شدن شاید باورت نشه 24سالمه ولی خیلی درمونده و ناامید و پر از حسرتم 

من چون صبح تا شب خونه تنهام گریه می کنم به دل سیر راحت میشم 😔

شما چند وقته اقدامی مشکلت چیه عزیزم

استرس ندارم اصلاااااا در کل آدم ریلکسیم.نمیدونم بزار شوهرم میگم یه بیبی چک بگیره بهتر از ندونستنه

آره عزیزم بهتر از این ک ندونی مثبت بود صدام کن خوشحال شم 😍