مث من تو دعوا و جر و بحث ها شپهرم بارها بهم طعنه زده
به من طعنه نمیزنه ولی خب مثل میاد میگه دوستام میگن بابا نشدی هنوز ما بابا شدیم 😔 یا اینکه میگه فلانی با تو باردار بود الان 6 ماهش 😔 میدونم خودشم ناراحت این حرفهاش فقط درد و دل 😔 ولی نمیدونه با این حرفها چه می کنه با من
😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
به من طعنه نمیزنه ولی خب مثل میاد میگه دوستام میگن بابا نشدی هنوز ما بابا شدیم 😔 یا اینکه میگه فلان ...
طعنه زده و حتی گفته بچه دار نشی و از خونه پرتت کنم بیرون موقع دعوا بعدش ازم عذر خاسته اما من که فراموش نمی کنم الانم که یاد حرفش افتادم دارم گریه می کنم خدا کاش به منم رحمی کنه بخدا خیلی سختیا کشیدم تحمل این یکی رو دیگه ندارم واقعن ندارم
میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه
ای جونم.پس واسم دعا کن خب منم برات دعا میکنم قول میدم همیشه دهات کنم.من فقط از زخم زبون میترسم .خیلی ...
ایشاالله ک این ماه حامله ای از هیچ کس تو زندگیت بخاطر این موضوع زخم زبون نمیخوری گلم ☺️ خدا بزرگ اگرم خوردی نشکن چون یجایی خدا خودش نشون میده این دل شکستن ها رو
😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد