2777
2789
عنوان

اونایی که اقدامی هستین براترا بارداری ترا خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 82 پست
از من یسال بزرگتری من 20 سالمه مشکلت چیه شما

رفتم عکس رنگی میگه یه لوله ات بسته اس عمل بشی شوهرمم سرم غر زد که من پولم کجا بود ببرم هی خرج دکتر کنم و فلان ولی بعضیا میگن با یه لوله هم میشه باردار شد ولی پس چرا من نمیشم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
ایشاالله ک این ماه حامله ای از هیچ کس تو زندگیت بخاطر این موضوع زخم زبون نمیخوری گلم ☺️ خدا بزرگ اگر ...

😔😔😔😔چقد امیدوارم کردی ایشالله ک این ماه دیگه آخرین ماه انتظارمه.

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طعنه زده و حتی گفته بچه دار نشی و از خونه پرتت کنم بیرون موقع دعوا بعدش ازم عذر خاسته اما من که فرام ...

وا این چه حرفیه عزیزم مگه فقط مشکل از شماس 

اگرم مشکل از خودش بود این میگفت 😔 امیدوارم خدا این ماه دلت شاد کنه عزیزم به بهترین شکل ممکن 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

رفتم عکس رنگی میگه یه لوله ات بسته اس عمل بشی شوهرمم سرم غر زد که من پولم کجا بود ببرم هی خرج دکتر ک ...

واقعا هزینه ها کمر شکنه خیلی گرونه من تست پاپ اسمیر دادم شد ۱۵۰تومن خب واقعا آدم از کجا بیاره

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
😔😔😔😔چقد امیدوارم کردی ایشالله ک این ماه دیگه آخرین ماه انتظارمه.

همیشه امیدوار باش ☺️ ناامید بودن خودش یه نوع ناشکری ☺️ من بعضی اوقات میگم ناامیدم ولی سریع بعدش می گم خدایا راضیم با رضای تو هرچی صلاحم همون بشه ☺️ انشاالله ک هست 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

وا این چه حرفیه عزیزم مگه فقط مشکل از شماس  اگرم مشکل از خودش بود این میگفت 😔 امیدوارم خدا ای ...

ایشاالله خدا از دهنت بشنوه انگاری کمرم خم شده بین این طعنه ها . نه اگه از خودش بود این حرفا رو نمیزد هی طعنه بزنه و منو ناراحت کنه 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
همیشه امیدوار باش ☺️ ناامید بودن خودش یه نوع ناشکری ☺️ من بعضی اوقات میگم ناامیدم ولی سریع بعدش می گ ...

فامیلای همسرم شهرستانن ما هم فامیلیم هی میگن تنور تا داغه نون میده نمیدونم تا جوونی بچه بیار .زودتر اقدام کنید دیگه چرا بچه نمیارین

واقعا هزینه ها کمر شکنه خیلی گرونه من تست پاپ اسمیر دادم شد ۱۵۰تومن خب واقعا آدم از کجا بیاره

و هر چی هم سنگه مال پای لنگه دیگه نمی دونم چکار کنم خسته شدم 

و هر چی هم سنگه مال پای لنگه دیگه نمی دونم چکار کنم خسته شدم 

😔😔😔واقعاااا منم دفترچه ندارم .پولداراهمچین بچه دار میشناااا راااحت

😔😔😔واقعاااا منم دفترچه ندارم .پولداراهمچین بچه دار میشناااا راااحت

اره ازاد هم که دیگه نگم خودت می دونی خدا مهربونه ولی مهربونیاشو بنده های در رفاهش دارن می بینن 

اره ازاد هم که دیگه نگم خودت می دونی خدا مهربونه ولی مهربونیاشو بنده های در رفاهش دارن می بینن 

اره بخدا.منم شوهرم واسه همه چی پول میده پول بیمارستان نمیده میگه بدم میاد پولم تو راه دکتر خرج بشه میگه هر چی بگی میخرم بخوری لباس هر چی بگی میخرم هر جا بخای میبرمت از من نخا دکتر بری

اره بخدا.منم شوهرم واسه همه چی پول میده پول بیمارستان نمیده میگه بدم میاد پولم تو راه دکتر خرج بشه م ...

چقد بد وقتی بچه دار نمیشی بگو باید برم دکتر دردمو بدونم دیگه 

چقد بد وقتی بچه دار نمیشی بگو باید برم دکتر دردمو بدونم دیگه  

آخه رفتم یبار هم ژنتیک هم بارداری پاپ اسمیر همه چی سالم سالمم

آخه رفتم یبار هم ژنتیک هم بارداری پاپ اسمیر همه چی سالم سالمم

نکنه مشکل از شوهرت باشه