رفتم عکس رنگی میگه یه لوله ات بسته اس عمل بشی شوهرمم سرم غر زد که من پولم کجا بود ببرم هی خرج دکتر کنم و فلان ولی بعضیا میگن با یه لوله هم میشه باردار شد ولی پس چرا من نمیشم
میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😔😔😔😔چقد امیدوارم کردی ایشالله ک این ماه دیگه آخرین ماه انتظارمه.
همیشه امیدوار باش ☺️ ناامید بودن خودش یه نوع ناشکری ☺️ من بعضی اوقات میگم ناامیدم ولی سریع بعدش می گم خدایا راضیم با رضای تو هرچی صلاحم همون بشه ☺️ انشاالله ک هست
😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
اره ازاد هم که دیگه نگم خودت می دونی خدا مهربونه ولی مهربونیاشو بنده های در رفاهش دارن می بینن
اره بخدا.منم شوهرم واسه همه چی پول میده پول بیمارستان نمیده میگه بدم میاد پولم تو راه دکتر خرج بشه میگه هر چی بگی میخرم بخوری لباس هر چی بگی میخرم هر جا بخای میبرمت از من نخا دکتر بری
خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم