2777
2789

من دو روز از پری گذشته از دیروز همراه عفونت یه کمی خون داره و کمر درد هم دارم شدید به نظرتون باردارم بودن کسانیکه مشکل منو داشته باشه لطفا بگین 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 

چرا بی بی نمیزنی؟

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وقت پریودمه دردپریودی شدید دارم ولی نمیشم.بوده کسی ک درد پریودی شدید داشته باشه و حامله بوده باشه.هیچ علاعم دیگه ای ندارماااا فقط درد پریودی شدید وقت پریودمم هست

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

بی بی بزن خب 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

منم وقت پریودمه دردپریودی شدید دارم ولی نمیشم.بوده کسی ک درد پریودی شدید داشته باشه و حامله بوده باش ...

من این جوری بودم 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بی بی بزن خب 

از بس منفی بوده قبلنا اصن دلم نمیاد برم بگیرم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
از بس منفی بوده قبلنا اصن دلم نمیاد برم بگیرم 

نمیدونم گلم دیگه با باید آزمایش بدی یا اینکه بی بی بزنی بقیه چیزا زیاد مطمئن نیست

من این جوری بودم 

جدی میگی شوهرمم هی میگه حامله ای هی میگه حامله ای میگم نیستم بابا هی میگه چرا هستی.8ماهه اقدامم.الان تو اثاث کشی ام دسترسی ندارم برم بیبی چک بگیرم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
ببخشید چند بار درهفته اقدام داری؟

من از اردیبهشت کلن یک شب در میان رابطه داشتیم 

جدی میگی شوهرمم هی میگه حامله ای هی میگه حامله ای میگم نیستم بابا هی میگه چرا هستی.8ماهه اقدامم.الان ...

نگاه کن من قبل بارداريم اصلا درد پریودی نداشتم ماه ک حامله بودم دل درد و کمر درد داشتم عجیب 

ولی یادمه ماه قبلشم درد گرفت کمرم ولی برای چند ساعت خوب شد