خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
🌼و خدايي كه به شدت كافيست🌼كاربر قديمي...متاهل و البته متعهد😍💍تيكر بارداري نيست براي رسيدن به حاجت ها و خواسته هام📿🥺التماس دعا دارم از همتون😍خدايا تو بهترينهارو برام رقم ميزني پس خودمو زندگيمو آيندمو به تو سپردم...♥️🙏🏻ميشه واسه حاجتام يه صلوات بفرستيد گنا دالم🥴💓گر نگهدار من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد🌊🌸خدايا بابت سلامتي كه بهم دادي شكرت😍♥️لا حَولِ وَلا قوُهً اِلا بِالله العَليُ العَظيّم🌼
ای جان...قدم نو رسیده مبارک ...روزی برسه که بهش افتخار کنی 😍😍😍😍
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی