2777
2789
عنوان

چجوری به دوستام بگم‌ نیان خونمون؟

673 بازدید | 31 پست

ما خونمون حیاط بزرگ و باصفا داریم. هفته پیش سه تا از دوستامو با شوهراشون دعوت کردم شام که دور هم خوش باشیم. اما دوستام بچه کوچیک دارن یعنی خونمون با خاک یکسان شد. هرچی وسایل تو اتاق خواب داشتم کشیدن آوردن بیرون. حتی جارو برقی بیرون بود و پسرش گیر داده بود که سوارش بشه بازی کنه باهاش. انقدر هم تو حیاط جیغ زدن که همش نگران همسایه ها بودم. از ۶ عصر اومدن تا ۲ شب رفتن. خلاصه که خیلی اذیت شدم. الان پیام دادن که ما دوست داریم بازم بیایم خونت. چون تو حیاط داری خوش میگذره. ایندفعه غذا هم تقسیم میکنیم که بهت فشار نیاد. اما من واقعا از دست بچه هاشون سرسام گرفتم. مشکلم غذا نیست که. جالب اینجاس دوبار پشت سر هم اومدن خونمون به روی خودشون نمیارن که ایندفعه اونا دعوت کنن. چجوری بگم نیان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو همسایه ها بهم اعتراض کردن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بگو تب دارم و بی حالم دیگه عمرن بیان خونت البته دور از جونت 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

۴ بار بهونه بیار

بگو نیستم و مهمون دارم و حالم خوش نیست

دیگه نمیان😁

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بگو آخی ان شالله سر یه فرصت مناسب حتما دعوتتون میکنم دورهم باشیم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "