2777
2789
عنوان

چجوری به دوستام بگم‌ نیان خونمون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 31 پست
دوبار از سرت وا کن بهانه بیار بگو نیستیم و اینا دیگ نمیان

آخه مهمون دوره ای داشتیم‌قبلا نوبتی بود. الان میگن خونه گرمه حال نمیده. یا بریم بیرون یا خونه شما که حیاط داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ان شالله 

چن بار بهونه بیار بپیچون خودشون میفهمن

یا بگو بهتره بریم فضای بازی جایی که تنوع هم شه و بچه ها راحتتر باشن خودشون میفهمن دیگه

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

در داخلو ببند خب 

در اتاقا رو قفل كن 

خيلي راحت و سفت واستا جارو برقي مال بازي نيس جمعش كن 

بچه ك نميفهمي خودتون بايد سفت بگيريد 

در كلهم زيادي خوش گذشته بهشون يه جور بپيچون بابا 

وحشی بار اوردن بچه هاشونو بعضی ها بچه  رو ول میکنن به امان خدا متنفرم از ننه های بیخیال  ...

آره بابا. بلد نیستن بچه تربیت کنن. منم روم‌نمیشد چیزی بگن اونوقت میگفتن خوبه تو حساس نیستی.‌بعضیا خیلی حساسن به وسایلشون.‌این بیشتر حرصمو درمیاورد

اوووف منم همین مشکلو دارم،باور کن سالی یه بار خونه هاشون نمیرم ولی به هر بهونه ای میبینم اومدن با بچه های زلزله اشون،البته مال من فامیلن

بو سینمیش قلبیمین احتیاجیسان...💔❤
آره بابا. بلد نیستن بچه تربیت کنن. منم روم‌نمیشد چیزی بگن اونوقت میگفتن خوبه تو حساس نیستی.‌بعضیا خی ...

پس مقصر تویی چرا روت نمیشه هر چقدر سکوت کنی بی زبون باشی دو دستی میزنن تو سرت یا با کلام یا با رفتار 

تو زندگی همیشه یادت باشه به دیگران بیش از حد مهربانی نکن نه با خانوادت نه با دوستت

پس مقصر تویی چرا روت نمیشه هر چقدر سکوت کنی بی زبون باشی دو دستی میزنن تو سرت یا با کلام یا با رفتار ...

آره واقعا. من خیلی ساده ام.‌باید اصلاح کنم خودمو. مردم فکر میکنن بیخیالم که چیزی نمیگم. درحالیکه روم نمیشه بگم. مرسی از راهنماییتون