2777
2789
عنوان

بدبخت شدیم تورو خدا بیاین

498 بازدید | 24 پست

شوهرم قبل عید به زور کلی رو زدن به همه تونست وام بگیره ماشین خرید اول عید از یه خدا بی خبری قولنامه دستی نوشتن یه چک ۱۸ میلیونی یه هفته ای داد به طرف بعد یادش رفته بود قولنامه رو برداره موند دست اون یارو بعدش اون هی زنگ زد گفت مول لازمم بریز برداشت ۴ تومن ریخت واسش...

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

بعد موعد چک رسید رفت گفت چکو بده پولتو بدم ولی ۴ تومن نگه میدارم سند بزنی اینم گفت پس بمونه فردا یبارکی هم یند بزنیم کل پولو بده چکتو بدم بعدش فرداش طرف خودش نیومد هی امروز فردا کرد بعد دوستش زنگ زد گفت سند به اسم منه اینم ۶ تومن بهم بدهکاره بده منم سند میزنم شوهرم گفت بیا ماشینو بردار منم پولو چکمو نخواستم این ماشینو بعد طرف هی امروز فردا میکرد بعد از ۱ ماه اومد

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشینو گرفت چک مارو داد بهمون بعد یه چک ۶۷ میلیونی داد به شوهرم اونم روز جمعه داد که نتونه استعلام بگیره گفت ۴۰ تومن پول ماشینت ۲۷ میلیونش چک پاس شد بده بهم از شوهرمم ۲۷ تومن صفته گرفت حالا دیروز وقت چک بود رفت حساب خالی بود امروز زنگ زد شعبه چک گفت این چک شرکته شرکتم تازه تاسیسه کارشون بهم ریخته همه چکاشون داره برگشت میخوره این چک براتون پول نمیشه اون پسره هم گوشیشو جواب نمیده تورو خدا بگید چه خاکی توسرمون بریزیم الان موقع قسط وام رسیده اینم بیکاره پولمونم که خوردن اخه از من بدبخت ترم هس

نگو ک پولو برد و رفت😥

😭😭

بل  کیا صحبت کنید وکیل

ما هیچ مدرکی از اون طرف نداریم😭

ای وای نمیتونین شکایت کنید

مدرکی ازش نداریم

فقط با وکیل صحبت کن،حکم توقیف اموال بگیرین

اخه چه جوری ما مدرکی نداریم که از پسره

فقط میتونم بگم خدا کمکتون کنه و انشااله درست بشه

خداکنه

اخه چجوری میشه بی مدرک ؟؟؟ ادرسی چیزی ازش ندارین اونو از کجا گیر اوردین

ادرس داریم مدرکی نداریم بگیم این چکو داده ماشینو برداشته