2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسم گیسو رو خیلی دوست دارم..یا مثلا کمند..یه اسم ساده وشیک که تو ذهن بمونه...

تبلیغات خیلی مهمه..هرچی خلاق تر مشتری بیشتر..انواع واقسام ماسک مورو بیار تو کارت..امکانات تخصصی ویژه افرادی که موهای فر دارن بیار..ولی تبلیغات خیلی خیلی موثره

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
من اسم گیسو رو خیلی دوست دارم..یا مثلا کمند..یه اسم ساده وشیک که تو ذهن بمونه... تبلیغات خیلی مهمه. ...

مرسی

میشه باجزییات بیشتری بگی

واینگه الان چی روبورسه بیشتر

اهان مبارک باشه..

چرا تمام لاین های ارایشی رونمیزاری سالن ارایشی بزنی اونام ک سودش خوبه؟

بعد اینکه البته این کارم ریسکش بالاتره اما ایده جدیدیه 

من مدرک ارایش پیرایش دارم میترسم بزنم نگیره

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
مرسی میشه باجزییات بیشتری بگی واینگه الان چی روبورسه بیشتر

الان خب همه درگیر استیکشن مو هستن..بنابراین تخصص تو این مورد خوبه..انواع واقسام بافت مو که میترکونه..طرف میاد 6تا بافت خوشگل وتمیز براش میزنی قیمتش میترکونه..رنگ مو هم خیلی خوبه اگر بتونی انواعشو خیلی حرفه ای دربیاری..مثلا هایلایت ویا دکوپاژ اگر با کیفیت باشه طرف خوشش میاد خوب پول میده..کوتاهی ها در روند معروفیت ورشد کمک موثری میکنه..

روابط عمومی بالا ونحوه صحبت با مشتری که اصلا هیچی..غوغا میکنه..پیشنهاد میکنم از خوندن کتابهای زبان بدن غافل نشید..چون به راحتی میتونید مشتری هاتون رو بشناسید ومناسب با سبکش رفتار کنید..

اگر یک سرمایه خوب در اختیار دارین بهتره همشو خرج دکور وتبلیغات وابزار آلات کنید ومطمئن باشید سر دوسال باسود دوبرابر خرج اولیه برمیگرده..

به امید موفقیت برای تو شکیرای عزیز😘😘😘😘😘💓💓💓👌

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓