2777
2789
عنوان

خانما چیکار میکنین کسی که نباید بیاد خونتون هیچ موقع نیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 40 پست
یه بار خیلی رک و بی پروا حرف دلتو بهش بزن از چیزی هم نترس....بزار ناراحت بشه

به بابام چندین بار گفتیم که نیاد و میدونه ما چه قدر عذاب میکشیم . مشکوک به کرونا بوده سیتی اسکن از ریه اش گرفتن گفتن کرونا داره بعد دوباره یه تست از خلط انگار گرفتن گفتن منفی ولی فک نمیکنم درست گفته باشن من میترسم نزدیکش بشم به بابام گفتیم به ما میگه شما از خونه برین حالا مامانم سرفه میکرد نمیدونم چش شده😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه بازم خودش خوبه وگرنه با هیچی آدم نمیشد

اره ولی خب اگه خودش نمیفهمید هم من جدا میشدم چون اصلا نمیتونستم ادامه بدم... البته اینم بگم وقتی همچین کارایی میکنن من هیچ وقت تاحالا مستقیم باهاشون دهن به دهن نشدم برای همین شوهرم دید به من میگه کاری نکن من میگم چشم خودش دست به کار میشه... شوهرم میگه فقط بی محلی کن بیشتر میسوزن... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
مامانه بابامه ،بابام میدونه ما دله خوشی ازش نداریم اینقدر که اذیتمون کرده ولی بابام اصلاً حرف زن وبچ ...

مامان بزرگت میشه خوب باشه خودت ومامانت وخواهربرادرات دست به یکی کنیدوبهش محل ندید