2777
2789

نه  برو دی جی کالا قیمتاش خوبه

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مفت خریدی خراهر من😆

اوووو آره  خداروشکر احتمالا الان همون رو ۵۰۰ بدن😫

یه موکَن برقی هم خریدم ۲۰۰ الان خیلی خیلی گرونه😑😑😑

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 

دوستم پرومکس خریده یه بدی که داره باید مقدار مویی که جدا میکنی واسه صاف کردن زیاد زیاد باشه دستو خسته میکنه به نظرم

با اتو مو من صاف کرد موهاشو گفت واسه تو خیلی بهتره. من پرینسلی دارم البته مدلی که دارم دیگه تولید نمیشه. سال ۹۲ اینا خریدم 

ولی در کل رمینگتون پرینسلی بابیلیس به نظرم از همه بهترن

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
برس حرارتی دیدم تو ویدیو اینا  به نظرت اثر بخش هست؟

واسه کسی که موهاش به نسبت صافه خوبه. 

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

اتو مو فقط برندِ پرو مکس، که البته مدلای مختلفی داره این برند. من 2 ماه پیش خریدم حدود 650 هزار تومان، فوق العادست هم اتوی شکیل و زیبایی هست و هم تو مدت زمان کمی موهامو رو لخت میکنه. در کل اتو حرفه ای هست و خیلی راضیم👌🏻

خلق را تقلیدشان بر باد داد...