2777
2789

نمیدونم تو این شرایط اصلا انگار هیچ خاطرع ای ب ذهنم نمیرسع😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه بار تو سیزده به در تو ویلای یکی از فامیلای شوهرم  وسطی بازی میکردیم تعداد هم خیلی زیاد بود فقط من وسط مونده بودم نوبت شوهرم بود که بزنه زد توپو محکم خورد به شکممم خیلی دردم گرفت نشستم زمین حواسم نبود فحشش  دادم گفتم ای بر پدرت من عادت بودممممم بعد تازه فهمیدم چی گفتم جلو همه 😬😬😬 هنوز به عنوان کابوس شبا تو خواب این صحنه میاد جلو چشم😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار تو سیزده به در تو ویلای یکی از فامیلای شوهرم  وسطی بازی میکردیم تعداد هم خیلی زیاد بود ف ...

وااااااای چه بددددد 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کارما💫    

یه بار تو سیزده به در تو ویلای یکی از فامیلای شوهرم  وسطی بازی میکردیم تعداد هم خیلی زیاد بود ف ...

منم همیشه تو جاهای شلوغ زیاد سوتی میدم😬😂

کارما💫    

وااااااای چه بددددد 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😔😔 خداییی جا من بودید خودکشی نمی کردید؟؟؟ بدتر اینکه شوهرم اول خیلی دعوام کرد و گیر داد ولی بعدش بی شعور من که رفتم داخل قهقه اش هوا رفت 😤😤😤

😔😔 خداییی جا من بودید خودکشی نمی کردید؟؟؟ بدتر اینکه شوهرم اول خیلی دعوام کرد و گیر داد ولی بعدش ب ...

من باشم تا یکی دو سال دور و بر اون ادما پیدام نمیشه😂😂😂😂😂😂

کارما💫    

😔😔 خداییی جا من بودید خودکشی نمی کردید؟؟؟ بدتر اینکه شوهرم اول خیلی دعوام کرد و گیر داد ولی بعدش ب ...

همچین چیزی واسه منم پیش اومد‌، ولی زدم یهو به خودم اومدم و زدم به فاز شوخی و خنده و ... گفتم برپدر و پدرپدربزرگتو صلوات و خیرات و اموات و .... بعد قاه قاه خندیدم ، پسر عمه اش گفت یچیز دیگه میخاسی بگیا گفتم‌اره کاش تو جای من بودی میدیدم چیا میگفتی ، دیگهواونام رفتن تو خط حرفهای +۱۸ و شد یه شوخی و بادشون‌رفت

.
همچین چیزی واسه منم پیش اومد‌، ولی زدم یهو به خودم اومدم و زدم به فاز شوخی و خنده و ... گفتم برپدر و ...

خوبه تو سوتی میدی خودتو میتونی جمع کنی من وا میرم میرم پشت شوهرم میشینم اونم تا میتونه بهم غر میزنه😒😒😒