2777
2789

چرا بعضی زنا اینجورین خودشونو مثل یه کالا برای شوهرشون میدونن؟

دوستم ازدواج کرده دوتا پسر داره هی راه میره به شوهرش میگه دیدی برات پسر اوردم من خوبم پسر میارم الان سومی رو میخواد بیاره واضح میگه اگه دختر باشه میندازمش 

یه بار وارد بحث شدم باهاش که فرق نداره و اینا همشون برگشتن میگن چجوری این حرفو میزنی زن ناقص العقل زن از مرد چند درجه پایین تره مرد خوبه 

یا مثلا افتخار میکنه به این که شوهرش دخترای مردم و به بازی میاره میگه مرد تنوع میخواد چی کار کنم که من ذلیلم 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

جذابیت آدم ها فقط به زیبایی نیست. خیلی چیزای دیگه مثل شخصیت، رفتار و درک و شعور هم باعث جذابیت بیشتر میشه. ویژگی های آدم های جذاب و باکلاس تو پیج باکلاسی گفته شده.

لینک پیج:

https://www.instagram.com/p/CA0Kt-DFNJT/?igshid=1tjcfh92hwsmu

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ باید اینطوری خودشون رو واسه شوهر هلاک کنن تا شوهره بهشون نون و آب بده 😂😂

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

تعادل مغزی نداره😐

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

وییی قشنگ مغزم منفجر شد😖  

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾