منم شاغلم الان چهار ماه تمام هستم تا آخر شش ماه میرم سرکار بعدش دیگه کلا نمیرم..میخام از بیمه بیکاری و استفاده کنم..تا بچه ام همدو سال نشه به کار فکر نمیکنم..بعدشم هم باید ببینم چی پیش میاد
دوست من توی درمانگاه بود روزی دوساعت هم برای رفت و برگشت رانندگی میکرد، تا پایان ۷ماه رفت سرکار
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من کارمندم خب شرایط کارمندی مخصوصا دولتی برای یه خانوم خیلی خوب و ایده اله که نمیتونه راحت ازش بگذره من بارداری اولم رو تا اخر اومدم اینم دارم میام سخته ولی خدا قدرت تحملش رو میده
خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا
منم شاغلم الان چهار ماه تمام هستم تا آخر شش ماه میرم سرکار بعدش دیگه کلا نمیرم..میخام از بیمه بیکاری ...
سلام . به سلامتی. بعد از مرخصی زایمان بهت بیمه بیکاری نمیدن. و کارفرما موظفه تا پایان دو سال باهات همکاری داشته باشه. بین مرخصی زایمان و بیمه بیکاری حداقل باید دو سال فاصله باشه