2777
2789
عنوان

خانم هاااای شاغل مخصوصا کارمندا ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 37 پست

من کارمندم تا اخر 7 ماهگی اومدم سر کار سخت که نیست ولی خستگی داره باید یکی باشه حتما کمکت کنه الانم سه ماهه میام سر کار بچم پیش مامانمه ولی خوب تایم کار من خیلی کمه 8 میام تا یک بچم این ساعت خوابه  ولی پدر خودم درمیاد چون از اونور تا 3 4 صبح بیداره بعدشم که من میرم خونه بیدار میشه تازه سختی داره ولی فکر کنم گذراست میگذره اگه کارت خوبه  و کسی داری کمکت کنه بمون اگه نه که ول کن کارو

دخترم تمام زندگی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بد ويار بودم سه ماه اول خيلي سختم بود اما الان كه بهترم خوبه سر گرم ميشم حوصلم سر نميره

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
سلام . به سلامتی. بعد از مرخصی زایمان بهت بیمه بیکاری نمیدن. و کارفرما موظفه تا پایان دو سال باهات ه ...

عزیزم من نمیخام مرخصی زایمان بگیرم..میخام فقط بیمه بیکاری بگیرم قراردادم هم تا پایان شش ماه بستم

من کارمندم تا اخر 7 ماهگی اومدم سر کار سخت که نیست ولی خستگی داره باید یکی باشه حتما کمکت کنه الانم ...

اگر بخام مرخصی زایمان بگیرم که بعد از پایان نه ماهم حتما باید برگردم شرکت و حداقل یک ماه بیمه برام رد بشه..ولی کلا میخام فقط از بیکاری استفاده کنم

عزیزم من نمیخام مرخصی زایمان بگیرم..میخام فقط بیمه بیکاری بگیرم قراردادم هم تا پایان شش ماه بستم

عزیزم 

برا بیمه بیکاری ۴ سال بیمه دارم 

امسال اومدم جای جدید:؛ چرا باید اینجا باشم تا بیمه بیکاری بتونم بگیرم؟

بستگی به کارت داره. من کارم خوبه و برای جایگاهی که هستم خیلی زحمت کشیدم بنابراین حاضر نیستم به خاطر چندماه بارداری و یا اینکه اوایل بچه داری که سخته زحمت 11 سال از عمرمو هدر بدم. تمام تلاشمو می کنم که همه چیز و مدیریت کنم ضمنا دوماهه باردارم.

ما خانما قدرت و تحملمون خیلی بیشتر از این حرفاس اگه بخواییم از پسش بر می آییم.

البته اگه کار خانم خوب نباشه خوب خیلی بهتره که وقتی مادر شد ولو شده موقتی دست از کار بکشه چون کار اونجوری رو هر وقت بخوایی احتمالا دوباره می تونی داشته باشی ولی کار دولتی یا کار تو سازمان های بزرگ خصوصی مثل بانکها رو اگه از دست بدی معلوم نیست بازم بتونی بدست بیاری.

عزیزم  برا بیمه بیکاری ۴ سال بیمه دارم  امسال اومدم جای جدید:؛ چرا باید اینجا باشم تا بی ...

باید تو جای جدید هم حتما یکسال سابقه بیمه  داشته باشی..متاسفانه تا پارسال شش ماه بود الان این کارو کردن