2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه میکنم جراحی پیششون نداشته باشین! من تنها نمیگم اینو

نمیدونم عزیزم پیجشو دارم هرکس سزارین کرده اومده کلی ازش تشکر کرده که راضی بوده 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
اخه کامنت های مفی رو پاک میکنن و بعد بلاک، با پیج فیک امتحان کنین

بنظرت اگه بخوام طبیعی زایمان کنم چی ؟ چون پرونده پیشش تشکیل دادم از نظر اخلاقش خوشم اومد 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
اخه کامنت های مفی رو پاک میکنن و بعد بلاک، با پیج فیک امتحان کنین

سزارین نیستم طبیعی هستم 

بنظرت اگه بخوام طبیعی زایمان کنم چی ؟ چون پرونده پیشش تشکیل دادم از نظر اخلاقش خوشم اومد 

من نمیدونم عزیزم بازم تحقیق کن اذیت نشی

واسه جراحی که اصلا خوب نیستن 

بیمارستان پاستور هم نرو پرستاراش رگ نمیتونن خوب بگیرن🥺🥺🥺

من نمیدونم عزیزم بازم تحقیق کن اذیت نشی واسه جراحی که اصلا خوب نیستن  بیمارستان پاستور هم نرو ...

سلام گلی رفتم امروز اتفاقا مطب خانومایی اومده بودن بخیه سزارین بکشن خیلی راضی بودن ار بیمارستان 

بازم ممنون جیگر 

سلام گلی رفتم امروز اتفاقا مطب خانومایی اومده بودن بخیه سزارین بکشن خیلی راضی بودن ار بیمارستان  ...

سلام دوست عزیز میشه به من کمک کنی میخام بیام پیش خانم انصاری پرونده تشکیل بدم دودلم ....چه بیمارستان هایی زایمان داره میگن امام هادی هم میشینه درسته؟

🙏

🌼
سلام دوست عزیز میشه به من کمک کنی میخام بیام پیش خانم انصاری پرونده تشکیل بدم دودلم ....چه بیمارستان ...

سلام .پاستور ثامن الائمه نه امام هادی نمیاد