2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به اضافه وزنت و بدنت داره 

من ایزی اسیلم و الفا اسلیم استفاده کردم خوب بودن به خصوص دوره های اول 

اما اگر بدنت عادت کنه و مقاوم بشه یه خرده دیرتر نتیجه میگیری البته البته در حین استفاده از قرص هم خودت باید تلاش کنی 

همینی که هست
بستگی به اضافه وزنت و بدنت داره  من ایزی اسیلم و الفا اسلیم استفاده کردم خوب بودن به خصوص دوره ...

چند بودن ؟من حدود ۵ یا ۶ کیلو میخام کم کنم 

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟
3 سال از زایمانم میگذره ولی این شکم اب نمیشه

من هفت سال میگذره ولی اب نشده البته به سبک زندگی خودم هم بستگی داره . نون و برنج و قند مصنوعی و ... استفاده میکنم و خوب طبیعتا اب نمیشه دیگه

همینی که هست
هرچقدر بخوای تقدیم میکنم والا    

اخه لامصب لاغرکردن راحته ولی چاق شدن سخت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
بخدا اگه میشد می گفتم پیک کنی برام😄😄

خخخخ پول جراحی بده از بدن من استخراج کنیم تزریق کنیم به تو ولی به نظر من از لاغری لذت ببر و تا میتونی بخور من اگه لاغر بودم بدون هییییچ عذاب وجدانی مث خررر میخوردم بلانسبت شما   

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟