2777
2789
عنوان

نحوه از شیر گرفتن کودک دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 170552 بازدید | 54 پست
سلام عزیزم ۲سالشون کامل شد ... شربت مولتی سانستول بده هم اشتها اور ویتامینست چاق گنندست ... سویق گند ...

سلام گل .دادم شربت ولی فایده نداشت .سویق گندمو چطور بدم بهشون .عزیزم وزن ۱۸ ماهگی بچه هاتو یادته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم عزیزم .اخه الانم گرماست بچه اسهال استفراغ میگیرن 

اون ربطی ب از شیر گرفتن نداره این ی باور غلطه دکتر پسرم گفت ی باور غلط هست میگن بچه رو تابستون بگیری اسهال استفراغ میشه ولی از نظر علمی اینجور نیست کلا ویروس اسهال استفراغ توی بهار و تابستون هست بیشترم بخاطر میوه هاش حالا یسری میگن نگیرید از شیر چون اسهال استفراغ بشن بی میل میشن ب غذا باز شبر مادرو میخورن وگرنه ک اینطور نیست ک بگیری اسهال استفراغ بشه ماست و دوغ زیاد بده ب بچه 

شیرخشکین .بعد میخوام شیرپاستوریزه بدم میترسم شدیددددددد.

خیلی خوبه ک پاستوریزه من از یکسالگی دادم ب پسرم بزار بجوشه داخلش نبات بریز بده 

ببشتر سعی کن ماست بدی ب بچه هات 

خیلی خوبه ک پاستوریزه من از یکسالگی دادم ب پسرم بزار بجوشه داخلش نبات بریز بده  ببشتر سعی کن م ...

ی بار شیر گاو داخل شیر برنج ریختم بهشون دادم .تا دوروز تب داشت دیگه ندادم الانم میترسم .اخه خیلی ضعیفن 

ی بار شیر گاو داخل شیر برنج ریختم بهشون دادم .تا دوروز تب داشت دیگه ندادم الانم میترسم .اخه خیلی ضعی ...

ای جانم عزیزم حالا شما شیر پاستوریزه رو با یکم اب قاطی کن بدهدببین چطور میشن یا باز با دکترشون مشورت کن نترس ضرری نداره 

سلام گل .دادم شربت ولی فایده نداشت .سویق گندمو چطور بدم بهشون .عزیزم وزن ۱۸ ماهگی بچه هاتو یادته&nbs ...

مصرف تاثیر شربت با ۱ بار نیست ... ۳ماه باید بدید تا تاثیرش ببینید البته یچهای من ۶ماه خوردن خودمم تا ۱سالونیم خوردم ....

نه دقیق یادم نیست عزیزم 

من ۲۲ ماهگی گرفتم اول سه روز بهش شیر ندادم یعنی سرگرمش میکردم و میگفتم اوف شده ولی شبا توی خواب میدادم بهش بعد سه روز دیگه شبم ندادم یعنی خودشم دیگه بیدار نشد شبا 

البته خیلی خستش میکردم قبل از خواب. تازه ام گرفتم راحت شدم.پسرم همش بهم چسبیده بود فک میکزدم خیلی سخت باشه ولی اصلا سخت نبود. شیشه ام ندادم اخه بعضیا شیشه رو جایگزین میکنن که این باز سخته دوباره از شیشه بگیری

خوراکیای مورد علاقشو واسش گرفتم واسش اسباب بازی گرفتم و حسابی سرگرمش کردم و خیلی میبردمش پارک پیاده روی که بی بهونه بخوابه و خسته باشه

لبریزم از سکوت بسیار