2777
2789
عنوان

نحوه از شیر گرفتن کودک دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 170803 بازدید | 54 پست
من ۲۲ ماهگی گرفتم اول سه روز بهش شیر ندادم یعنی سرگرمش میکردم و میگفتم اوف شده ولی شبا توی خواب میدا ...

خیلی خوبه. منم فکر میکردم خیلیییییییی سخت باشه ولی خداروشکر خوب بود یه آیه الکرسی اول کارم خوندم و توکل به خدا و نذر کردم😁. منم تقریبا دارم‌همین کار شمارو میکنم. شب اول ندادم عصبانی شدم گفتم نمیدم برگشتم اون ور خوابیدم خودش خوابش برد طفلی. شب بعدش بازی کردیم خسته شد خودش خوابید. بازی میکنه تی وی میبنه و خسته میشه. یبارم رژ زدم سینم،گفتم‌اوف شده، اه اه پیف پیف، اخ شده. حالا وقتی میخواد بگه‌می می میگه‌پیف پیف اخ 😁😁😁😁😁 دو شبه خسته‌میشه میخوابه. طی روز هم که یبار میخوابه اونم خسته میکنم میخوابه تو بغلم بعد میزارم سر جاش. خداروشکر راحت شدم فعلا تا قطعی بشه. ولی شیرم پر میشه دیگه درد میکرد امروز با شیردوش دوشیدم.

خدایا مصلحتت رو شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که قرص از داروخونه گرفتم یکی خوردم تا سر حد مرگ رفتم به قرص حساسیت داشتم

😲😲😲😲😲😲 وای چه بد. من فعلا نگرفتم قرصو. ولی بعد قطع شیردهی فرداش دیگه سینم درد میکرد دوشیدم ولی الان درد نمیکنه. فقط اون یبارو دوشیدم. نمیدونم‌همینجوری بمونم یا برم دنبال قرص. راستی از اون روز که پست گذاشتم و قرار شد شیرش ندم ندادم از یازدهم خرداد تا الان که پانزدهمه. فقط یکی دوبار از خواب با گریه بیدار شد که سرشو با گوشی اینا سرگرم کردم دیگه یادش رفت. همشم میگه می می اخ پیف پیف ممه رو میزنه 😂😂😂😂😂😂😂😂. الان دیگه خداروشکر نصف شب هم‌بیدار نمیشه ولی قبلا دو سه بار بیدار میشد و تا از دهنش میگرفتم گریه میکرد. الان کلی رااااااحت شدم خداروشکر😊😊😊😊

خدایا مصلحتت رو شکر