2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون وحشی هستن چون عقده ای هستن چون کم عقلن چون دیونه هستن بازم بگم یا کافیه عشقم😊

قانع شدم🤣

کاش مردای زورگورو خدابزنه تو کمرشون

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
ن آخه من نمی‌خوام بخاطر دست بزنش بچه دارشم

برای منم دست بزن داشت در حده مرگ میزد اما از بعده بارداری جرئت نکرد 

الانم که بچه دارم تا چیزی میشه میگم منم منتظره همینم که چیزی بگی یا دست بلند کنی بعد گم میسه میره تا یکی دوساعت

قانع شدم🤣 کاش مردای زورگورو خدابزنه تو کمرشون

والا شوهر من بد نیست پول میده فراوان جایی بخوام برم نه نمیگه هر چی بگم حرفمو گوش میکنه فقط اخلاق بدش اینه که زود عصبی میشه و هرچقدر باهاش قهر باشم باید بغلش بخوابم که اگه خدایی نکرده نخوابم طوفان میشه تو خونه امشب هم چون از صبح تا حالا کاراش جور درنیومده بود عصبی بود منم رو مخش رفتم گفت بگیر بخواب ادا درآوردم با صدای بلند گفت بسته دیگه ساکت شو تو بغلش ساکت شدم اما اشکام ریخت پیشونیمو بوسید گرفت خوابید دیوونه

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
مگه مردا وقتی میان خواستگاری میگن دست بزن داریم ؟؟؟

تو نامزدیت بهت سیلی زده بود

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
مگه مردا وقتی میان خواستگاری میگن دست بزن داریم ؟؟؟

توام باهاش حرف بزن در این مورد یعنی تا قبل عروسیم نداشت تو همین یکماه یهوو دست بزن پیدا کرد؟

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
انشالله که به خوشی میگذره دعواتون نمیشه

خدا از دهنت بشنوه.ولی من عادت کردم راضی ام به رضای خدا

🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ