2777
2789
عنوان

کیا سرکلاژ کردن بعد دیگه راحت بودن تا آخر بارداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11061 بازدید | 32 پست
دکترامیگن عادی باش ولی شما استراحت کن به هیچ وج دولانشو سنگین بلندنکن سرپازیادنباش مدت طولانی نشین م ...

یکی از توهماتم عفونته انقدر همیشه بهش فکر میکمم آخرم میگیرم خیلی وسواس شدم

خدایا خودت مواظبش باش🙏
نخواب ولی اصلا کار نکن مثل سرپا وایسادن زیادی جارو کشیدن پله پایین بالا کردن نشستن زیادی...با بچه هم ...

جارو که نمیکشم پله هم گفتم برگشتم خونم فقط برای دکتر میرم بیرون،ولی اشپزی مجبورم 😔😔

خدایا خودت مواظبش باش🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جارو که نمیکشم پله هم گفتم برگشتم خونم فقط برای دکتر میرم بیرون،ولی اشپزی مجبورم 😔😔

ان شاالله که هیچی نمیشه...خدا خودش مواظب همه تو دلی هاست ..

تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی  ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫
من هفته ۱۴سرکلاژکردم تادوماه استراحت مطلق درازکش شام وناهارمیخوردم الانم بازم استراحتم تایک هفته هم ...

چجوری نخ میاد پایین؟یعنی شل بخیه زده؟  من تو بارداری اولم سرکلاژ کردم هفته ی آخر دکتر با زورو بلا بازش کرد انقدر سفت بود 

خدایا خودت مواظبش باش🙏
ان شاالله که هیچی نمیشه...خدا خودش مواظب همه تو دلی هاست ..

انشالله ایندفعه دلم شاد بشه،همه ی مامانایی که شرایط سخت دارن ایشالا این دوران و سپری کنن

خدایا خودت مواظبش باش🙏
ن انگاریکم فیتیله داره😆 بعضی وقتا احساسش میکنم 

😁وااای 

یعنی تو کل دوست و فامیل و اطرافیان این بلاها تو حاملگی فقط سر من‌میادا😁😁 بقیشون اصلا نمیفهمن حاملنکی میران، من بدبخت نه ماه همش استرس دارم، ایشالا که سر هیشکی نیاد این استرسا

خدایا خودت مواظبش باش🙏
آره بیهوش میکنن، هیچی نمیفهمی تا بفهمی کجایی خوابت میبره بعد چشم وا میکنی میبینی تموم شده، من بعدش ا ...

منم باردار بشم احتمالا باید سرکلاژ بشم 

میترسم

ببخشید من سوال میپرسم میشه درخواست دوستی بدم؟

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
😁وااای  یعنی تو کل دوست و فامیل و اطرافیان این بلاها تو حاملگی فقط سر من‌میادا😁😁 بقیشون اصل ...

درکت میکنم من ۳بارسقط ویه زایمان زودرس داشتم تاخودالان ک ۳۳هفته م فقط واسه دکتربیرون رفتم کلش درازکش تنهاتوشهرغریب دیابتم گرفتم انسولین میزنم خیلی استرس دارم انشالاخداخودش کمکمون کنه 

منم باردار بشم احتمالا باید سرکلاژ بشم  میترسم ببخشید من سوال میپرسم میشه درخواست دوستی بدم؟

سرکلاژ نه درد داره نه ترس، من بیهود استرس داشتم، بله حتما

خدایا خودت مواظبش باش🙏
درکت میکنم من ۳بارسقط ویه زایمان زودرس داشتم تاخودالان ک ۳۳هفته م فقط واسه دکتربیرون رفتم کلش درازکش ...

ایشالا این دفعه تا آخر بدون دردسر و مشکل بری، نی نی تو صحیح و سالم بغل کنی، 

خدایا خودت مواظبش باش🙏

❤❤❤❤❤دوستان عزیزم یه گروه داریم تو تلگرام که همه سرکلاژی هستن. هرکس خواست عضو شه درخواست دوستی بده تا لینک گروهو بدم. ایشالا همگی به سلامتی زایمان کنید❤❤❤❤❤

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
❤❤❤❤❤دوستان عزیزم یه گروه داریم تو تلگرام که همه سرکلاژی هستن. هرکس خواست عضو شه درخواست دوستی بده ت ...

میشه منم بیام هنوز گروهو دارین دکتر گفته این هفته باید سرکلاژ بشم🥺