2777
2789

سلام من ۴ روز پیش ۵ تا سایتوتک استفاده کردم واسه سقط بعد اصلا هیچ اتفاقی نیافتاد واسم ، الان بنظرتون چی میشه؟

چجوری استفاده کردی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

چقدر امشب بحث سقط بود توی سایت

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دق دادن  خدا نجاتشون بده

آمین

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
کلا فکر کنم قرصا رو بعضیا ج میده رو عده ای جواب نمیده چون زیاد دیدم که بعضیا هیچ علائمی نداشتن

من خودم با4تا سقط کردم ولی ورزش هم کردم تو قرصارو خوردی فقط؟؟؟؟یا از واژن هم.....

خدایا یاورم باش☝☝☝