2777
2789
عنوان

یک سوال برام پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 73 پست
چجوری من خیلی دوسش دارم.ولی این همه سردی منم خجالت میکشم میخوام اول اون بیاد بعد من برم و اینکه ح ...

به نظرم از پیامهای یه کم مورد دار شروع کن براش بفرست،اگه سرد باشه خیلی بده،حداقل اینطوری مطمین میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اصن مشخص نمیکنه اگه رفتی سمتش چیزی حس نکردی اون پایینا شاید بشه گفت یکم سرده البته دلبزی زیاد ک ...

یکی دوبار حس کردم.ولی قبل و بعدش هیچ کاری نبوده

فکر میکنم ی اتفاق عادی بوده

میشه یکم بگی همیشه مرتبم😂ولی نمیتونم اخه مثلا پسر اونه

چ ربطی داره

من از جک شروع کردم

سعی کن مثلا تایم نیمه شب چون بقیه روز حسش نیس خخخخ

شبا 

یه جک زشت بفرس و کم کم راجب حرف بزنید و...

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
یکی دوبار حس کردم.ولی قبل و بعدش هیچ کاری نبوده فکر میکنم ی اتفاق عادی بوده

نه بعصیا خجالت میکشن ادما باهم فرق دارن دیگه باید ببینی ایشون چه مدلیه

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘
به نظرم از پیامهای یه کم مورد دار شروع کن براش بفرست،اگه سرد باشه خیلی بده،حداقل اینطوری مطمین میشی

اره واقعا اذیت میشم.رفتارهای ضد و نقیض

این همه بیخیالی نسبت به نامزد عقدی

نمیتونم فعلا منتظر خودشم چی بگم بهش انقد محترمانه و خوددار هست که نمیتونم ولی نگرانم.به کسی ام نم ...

ب کسی نگی...ادمودیونه میکنن باحرفاشون...ولی میتونی بگی عزیزم منودوست داری اگ گفت اره بگو دوست داشتن رومعمولا بابغل یابوس ثابت میکنن چرامن چیزی نمیبینم چیزی هست ک باهام راحت نیستی...اینوب خواهرم گفتم ب نامزدش گفت مشکلشون حل شد واس تونمیدونم جواب بده یانه🌼🎀