2777
2789
عنوان

اسم پیشنهاد بدید

204 بازدید | 31 پست

اسم دختر؟؟؟

اسم برا دختر خواهرم دختر اولش اسمش رقیه است حتی اگه شبیه به اسم رقیه نباشه و بهش نیاد مشکلی نیست فقط خوش لحن باشه

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زینب

زهرا 

فاطمه 

السلام علیک یا صاحب العصر والزمان .رهبر عزیزمون گفت : اسرائیل دولت بدون ملت 😎😎😎😎😎😎😎 ای چسبید 😂😂😎❤❤عاشقتم رهبر عزیزمم .تو عشق و نفس مایی .ان شالله بعد شهادت  سردار ما جوون میدیم تو تنها نمونی .رهبر من اشکات داغونم میکنه 😢😢😢 به حرمت گریه ی تو ،ما برنمیگردیم از راه حقی که تو پرچم دارشی .ارادت ما به شما کورکورانه نیست با مطالعه و علم و اگاهیه .حاج قاسم  گفت :امروز رهبر رو تنها میبینه و خواست که تنهاش نزاریم. به حرمت حضرت پدر (لقبی که دختر سردار به حاجی داده ) مطالعه کنیم و تنها نزاریم مردی که مارو فرزندان خودش میدونه .❤❤❤بیخیال تمام طعنه ها و کنایه ها .سخنرانی های استاد عزیزم ،استاد علی اکبر رائفی پور رو از دست ندین ❤❤❤

رایحه

ریما

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

رزا.ریحانه .

رضوانه.روناک

دیلان.دینا.

به نظرم هر وقت خانوما دست از تاپیک زدن درباره مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و کل ایل و تبار شوهر دست بر دارن اون موقع میشه به پیشرفت جایگاه زن در جامعه امیدوار بود 😑😑 چیه هر چی تاپیکه ایل شوهری ملت می ریزن توش تاپیکای مفید و جذاب کسی نمیره.از این تاپیکا دیدین صدام کنید 😍😘راستی اینا رو دیدین بینی قد نخود دارن بعد تاپیک می زنن به نظرتون بینیمونو عمل کنیم 😕😕نکشیمون جذاب😑 باش بابا تو خوبی ما دماغمون قد خرطوم فیله 😂