2777
2789
عنوان

اسم پیشنهاد بدید

202 بازدید | 31 پست

اسم دختر؟؟؟

اسم برا دختر خواهرم دختر اولش اسمش رقیه است حتی اگه شبیه به اسم رقیه نباشه و بهش نیاد مشکلی نیست فقط خوش لحن باشه

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینب

زهرا 

فاطمه 

السلام علیک یا صاحب العصر والزمان .رهبر عزیزمون گفت : اسرائیل دولت بدون ملت 😎😎😎😎😎😎😎 ای چسبید 😂😂😎❤❤عاشقتم رهبر عزیزمم .تو عشق و نفس مایی .ان شالله بعد شهادت  سردار ما جوون میدیم تو تنها نمونی .رهبر من اشکات داغونم میکنه 😢😢😢 به حرمت گریه ی تو ،ما برنمیگردیم از راه حقی که تو پرچم دارشی .ارادت ما به شما کورکورانه نیست با مطالعه و علم و اگاهیه .حاج قاسم  گفت :امروز رهبر رو تنها میبینه و خواست که تنهاش نزاریم. به حرمت حضرت پدر (لقبی که دختر سردار به حاجی داده ) مطالعه کنیم و تنها نزاریم مردی که مارو فرزندان خودش میدونه .❤❤❤بیخیال تمام طعنه ها و کنایه ها .سخنرانی های استاد عزیزم ،استاد علی اکبر رائفی پور رو از دست ندین ❤❤❤

رایحه

ریما

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

رزا.ریحانه .

رضوانه.روناک

دیلان.دینا.

به نظرم هر وقت خانوما دست از تاپیک زدن درباره مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و کل ایل و تبار شوهر دست بر دارن اون موقع میشه به پیشرفت جایگاه زن در جامعه امیدوار بود 😑😑 چیه هر چی تاپیکه ایل شوهری ملت می ریزن توش تاپیکای مفید و جذاب کسی نمیره.از این تاپیکا دیدین صدام کنید 😍😘راستی اینا رو دیدین بینی قد نخود دارن بعد تاپیک می زنن به نظرتون بینیمونو عمل کنیم 😕😕نکشیمون جذاب😑 باش بابا تو خوبی ما دماغمون قد خرطوم فیله 😂