2777
2789
عنوان

شوهرم شبها دیر میاد خونه

468 بازدید | 14 پست

میگه میرم سره کار...اگه بهش بگم چرا دیر میای شب بعددیرتر از شب قبل میاد. الان ساعت دوازده و نیم هست و هنوز نیومده...

من خیلی باهاش خوبم. یعنی نه نغ میزنم. نه چیزی ازش میخوام. حتی موقعی که عصبانی ام ازش مثل امشب اصلا داد و بیداد نمیکنم. نهایتش یه جمله میگم"چرا انقدر دیر میایی" یا "نمیشه بگی برنامه کاریم تا 7 بیشتر نیست یا زن دارم منتظرم هست"

....

الان اومد گفت صاحب کارم نگهمون داشته. و رفت حمام. واقعا نمیدونم من زیادی روش حساس هستم یا باید کاری به کارش نداشته باشم...

...

شایدم چون ابراز محبتش بهم کمه انقدر بهم میریزم. اگه حداقل وقتی میومد یه کلمه میگفت عزیزم دلم واست تنگ شده بود کلی جون میگرفتم.

اما فقط منم که میگم چیزی میخوای واست بیارم...میوه...شربت...غذا...و اونم یا میگه اره یا میگه نه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم زیاد با دوستاش بیرونه سعی میکنم زیاد به این موضوع فکر نکنم چون خودم اذیت میشم

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

اتفاقا  غر بزن تا جواب بده 

وایعنی چی اینکه بدتر میشه حالاتابستونه شبا دیرترمیان انقدر زنگ بزن تا بیاد خونه بدونه که هرچیزی  هر کار وقت داره 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 

حق داری زبون خوش و محبت میتونه ادمو اروم کنه ولی اکثر مردا نمیفهمن

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
نه ز میزنم صدای مردم میاد مسوول نازل بنزین هست

منم زنگ میزنم میدونم سره کاره...اما کاره شوهرم دست خودشه...میتونه بگه ساعت کاره من انقدر تا انقدره...فعلا کارای برقی ساختمان انجام میده

منم زنگ میزنم میدونم سره کاره...اما کاره شوهرم دست خودشه...میتونه بگه ساعت کاره من انقدر تا انقدره.. ...

نه همسرمن دست خودش نیس

باهاش صحبت کن بگو زن جوونم تنها توخونه بده

توزندگی یه چیزایی روآسونمیشهفهمید،ولیسخت میشهفهموند....
اره

اگه واقعا کار نیس و میدونی بهونه اس

ی بار همه تو جنگل جلسه داشتن

شیره میگه باید برم دیگه گاوه میگه آره تو زن ذلیلیا فلانیا بهمانی

شیره میگه میدونی فرق من و تو چیه؟

میگه چیه میگه تو الان میری خونه ی گاو منتظرته من ک میرم خونه ی شیر منتظرمه

فهمیدی منظورما!گ