2777
2789
عنوان

بیاید بگید ببینم 😐🙄😂😂

149 بازدید | 12 پست

خببب دیگه تو این اوضاع یه تاپیک شاد آوردن براتون😅🥰🙈

از خاطرات شاد دوران دانشجویی و مدرستون بگید هم یاد آوری شه هم روح ما نصفه شبی شاد شع😅😂😂😂

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي من دوترم اول خيلي سگ بودم تودانشكده ام پيچيده بود

سه تادختر تو ي كلاس بوديم 

هروقت من واردميشدم پسراخودشونوجمع ميكردن بعد ي بارهمونطوري باحالت عصبانيت اومدم توكلاس توكيفم پرپر بود ازاين عطرژكسافا هم روش بود زيپشو نبسته بودم باهمون ابهت انچنان عطره افتادوخوردشدكههه ابهتم ازهمونجارفت

واسه تولدم بود...اون روز کلاس نداشتیم...دوستام منو به بهونه ی کلاس کشوندن دانشگاه و سوپرایزم کردن واسم تولد گرفتن....اون اولین و آخرین باری بود که سوپرایز شدم

به عشق خواهر زاده ام این اسم کاربری رو گذاشتم....(فرنوش هستم)😆
واي من دوترم اول خيلي سگ بودم تودانشكده ام پيچيده بود سه تادختر تو ي كلاس بوديم  هروقت من وار ...

وایی نههههه😂😂😂😂😂🙄

ما که تا دانشگاه رفتیم سریع بستنش به خاطر کرونا اصلا نفهمیدیم چی بود چی هست 😑😑☹

اوخی عزیزم منم مدرسه تیزهوشانم امسال هیچ استفاده ای نتونستم کنم

اولین جلسه کلاسمون بود .منو شوهرم همکلاسیم .دخترمو نتونستم بزارم پیش مامانم .دیرمون شده بود ۳ تایی وارد کلاس شدیم همه شکه شدن .استاد از شوهرم فامیلیشو پرسید و چرا حالا چرا با خانواده اومدی مگه پیک نیک اومدین .کلاس منفجر شد 😐😐😐😐😐

یکی از هم دانشگاهی های اسکلم (پسر)بهم گفت چشات سگ داره...از اون روز به بعد خط چشم نکشیدم که چشام تو دید نباشه😅😅😅

به عشق خواهر زاده ام این اسم کاربری رو گذاشتم....(فرنوش هستم)😆