2777
2789

اصلا خوب برخورد نمیکنن با این قیمت....اصلا خوب نزد...بیکینی که فقط روشو زد ....دستام به زور زد....مثلا میگن فول بادی صورتم جزوش هست اما صورت وقتش یه تایم دیگه میدن و باید هزینه جدا بدی همش با دروغه...الان دیدم بعد یه هفته دقیقا جاهایی از بیکینی که نزد مو در میاد حتا رو زانوم نزد دراومده مث ماست جواب نمیده ۳۰۰۰ شات بخدا ۱۰۰۰ تا هم نزد حرومشون بشه دیگه نمیرم نمیدونم کجا برم که خوب باشه

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهمه اون دستگاهی ک باهاش برات شات میزنه . 

شاید دستگاهش خوب نبوده . 

جای معتبر برو لیزر همه جااااای دنیا گرونه گول این بنرای تبلیغاتی ک میگن فول بادی 400 تومن رو نخورید . اگر تهرانی برو کلینیک ماهان . 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
۱ میلیون

یاخدا چ خبره

خیلیم گرون گرفته

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خیلی مهمه اون دستگاهی ک باهاش برات شات میزنه .  شاید دستگاهش خوب نبوده .  جای معتبر برو ...

عزیزم تهرانم اتفاقا منم جایی که ارزونه نرفتم که چون رازی تعریف میکردن ولی ا۱لا بیکینی نزده...روم نشد اصلا بگم قشنگ بزن همه جاشو😐😒 ولی فکر میکردم دور برشو زده میگیره ولی نه قشنگ نوهاش در اومده

قیمتش همینه

فول بادی من شنیدم حدود۷۰۰ایناس ک

تازه کمتر😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم مو بعد لیزر درمیادا اصولا.ولی بعدا میریزه.بزار یکم بگذره.من دو جلسه رفتم خیلییییی راضیم

نه جاهایی که زده در نیومده ولی جاهایی که نزد و حواسم بود دد اومده سفت و محکم