یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه،من که چادری بودم،بعدش مثلا همه جا با ماشین باشوهرم مهمونی میریم چادر تو کیفمه اونجام که پیاده میشم بهش میگم یه قدمه ولش برگشتنم همینجور،کلا اوایل خیلی سخت میگرفتم الان نه،خودمم ماشین دستمه تنها جایی خرید میرم چادر تو ماشین حمل میکنم تو بازار سرم نمیکنم برگشتنم توماشینه،شوهرم میگه میگم بازار سرم بوده،چون کلا باهام خرید نمیاد خودم میرم خیلی راحت
نگارگری(نقاشی سنتی) و نقاشی جزئی از وجود منه!!! 💜💜💜
من خانوادم اصلا اجبار نکردن قبلا حجابم معمولی بود ولی بعد یه مدت یه اتفاقی برام پیش اومد که چادری بشم. ولی خیلی هم راضیم .انتخاب حجاب باید از روی اگاهی باشه بدون اجبار کاش این رو خانواده بفهمند . بچه ها کتاب دکتر مطری رو بخونید و مقالات خانه حجاب صدف خیلی میتونه بهتون کمک کنه...من خودم با حجاب به ارامش بیشتر ارامش بیشتری هم دارم .