2777
2789

من دارم خوبه راضیم ازش الان5ساله دارم باهاش کارمیکنم

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم داره از سال۹۵اوایل ک خرید یه بار هاردش سوخت برا اینک زیاد روش نرم اغزار و فیلم ریخت من acerدارم لبتاب خوبیه از سال۹۱دامش

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

چرا متنفری 

من 9 ساله لنوو دارم عین روز اولشه

کلیم ازش کار کشیدم تو این مدت ولی یه بارم مشکلی پیش نیومده

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
نمیدونم والا فکر نکنم!

مال من اصله ولی مال یک دیگه رو دیدم خیلی یوغور و بد فرم بود اونم لنوو بود مال خیلی به برق وصل بوده و کار کرده باتریش خراب شده 

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
مال من اصله ولی مال یک دیگه رو دیدم خیلی یوغور و بد فرم بود اونم لنوو بود مال خیلی به برق وصل بوده و ...

من Dell دارم اونم انقدر استفاده کردم باطریش خراب شده اما خب الان فکر کنم مجبور بشم لنوو بخرم ولی اصلا دلم نمیخواد