2777
2789
عنوان

کی لپ تاپ Lenovo داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 30 پست
چه استفاده ای میکنی ازش؟ نرم افزارای سنگین روش نصب هست؟مثل 3dmax؟؟

ن نصب نکردم

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بخوای ببینی واسه کارت جواب میده یا نه ربطی ب برندش نداره ربط به مشخصاتش داره

من 8 ساله لنوو دارم تازه لپ تاپ خفنی هم نیست 4 گیگ رم داره CPU هم پنتیومه ولی روش از متلب و سالیدورکز نسبتا راحت استفاده میکنم

یعنی فقط استفاده روزانه داشتی ازش؟

آره

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
یعنی فقط استفاده روزانه داشتی ازش؟

من فقط خیلی تایپ انجام میدم ولی خداروشکرمشکلی واسش پیش نیومد

نرم افزارای مهندسی روش نصبه؟

نرم افزار تکلا روش نصبه 

قبل از اون هم یه چند سالی مایا نصب کرده بودم

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
اینکه بخوای ببینی واسه کارت جواب میده یا نه ربطی ب برندش نداره ربط به مشخصاتش داره من 8 ساله لنوو د ...

میدونم مشخصاتی که برای نرم افزارهام لازم دارم میدونم باید چی باشه

بالاخره یه سری برند ها معتبر تر هستن من Dell دارم حدود 11 ساله آخ نگفته هیچیییش نشده 

اما خب لنوو به اندازه Hp و Acer و... معتبر نیست بخاطر همین پرسیدم

ممنون از شما

نرم افزار تکلا روش نصبه  قبل از اون هم یه چند سالی مایا نصب کرده بودم

مرسی عزیزم

من باید 3dmax نصب کنم البته مشخصاتی که باید داشته باشه تا این نرم افزار بالا بیاد رو میدونم اما بازم خواستم ببینم لنوو لپ تاپ خوبیه یا نه

سلام استارتر تاپیکی گفتین قرص اعصاب خوردین خواهشاً بگین اضطرابتون درمان شد,؟

نه تاثییرش در حد اسمارتیزه

حداقل اسمارتیز خوشمزه ست

من قرصا رو ریختم دور و ورزش رو شروع کردم

کاملا خوب شدم

علایم چی داشتین حتما خیلی حاد نبوده که تونستید قرص نخورید شاغلم هستین؟ چه ورزشی میرین

استرس شدید داشتم

جوری که ده کیلو وزن کم کردم کلا مریض شدم خیلی مشکلات حادی برام پیش اومد

شاغل نیستم 

دفاع شخصی کار میکنم اما ربطی به رشته ورزشی نداره