2777
2789
عنوان

پسرمو از پوشک گرفتم سوال دارم

260 بازدید | 36 پست

پسرم دوسالشه یک هفتست جیششو میگه تو کل روز شاید یکبار یا دوبار تو شلوارش جیش کنه اون هم درصورتیه ک من یادم بره بهش بگم یا خودش سرگرم بازی یا فیلم دیدن باشه نره دسشویی این عادیه تا چن وقت باید گوشزد کنیم بهش تا یادش نره 

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  
باید اون قسمت از مغزش تکمیل بشه که بدونه الان داره و بتونه کنترل کنه خودشو

ینی ممکنه خیلی طول بکشه؟

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من دخترمو 1سالونیم بود از پوشک گرفتم الان8ماهه که میگذره هنوز باهاش درگیرم خستم کرده

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

پسر من چهارسال و چهارماهشه 

هنوزم باید بهش بگم وگرنه نمیره دستشویی

بلده ها، اما دلش نمیخواد بره

پسرا دوست دارن خودشونو نگه دارن

حدود سه ماه طول میکشه که با خیال راحت ولش کنین و خطا نکنه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
والا من دخترمو 1سالونیم بود از پوشک گرفتم الان8ماهه که میگذره هنوز باهاش درگیرم خستم کرده

چند بار تو روز جیش میکنه تو شلوارش

پسرمم1سالونیم گرفتم 6ماه طول کشید

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
نه دیگه چون الان متوجه میشه ی مدت بگذره یاد میگیره قشنگ

خدا کنه ممنونم

چند بار تو روز جیش میکنه تو شلوارش

گاهی اصلا نمیکنه تو شلوارش گاهی 2،3بار

پسرمم1سالونیم گرفتم 6ماه طول کشید

وای خدای من چ طولانی جیش شبشونو میگن یا پوشک میکنین شبا

دکتر گف بهترین سن دو سالو سه چهار ماهه واقعا راست گف

من دوتا پسرامو تووی این سن گرفتم بزرگه  که چهار سالشه یه هفته یاد گرفت کوچیکه  سه سالشه چون میدید بزرگه میره دسشویی دقیقا سه روزه یاد گرفت 

آره عادی.دختر من کامل اختیار ادرار و مدفوعش داره ولی وقتی سرگرمه یا با بچه ها هست خودش ساعت ها نگه م ...

ای بابا😁معلوم نیس تا کی باهاشون درگیر باشیم...