2777
2789
عنوان

کیا خوندن

65 بازدید | 6 پست

کیا رمان قرار نبود رو خوندن

میخوام بدونم اگه آخرش اوکیع بخونم چون من آدم احساساتی هستم و اخرش اوکی نباشه کلی گریه میکنم😐😅

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

مگ این آبکیا آخر بدم دارن ؟ آخرش ک خوبه ولی سمیهههه نخون .. حیفه وقتم ک پای اینا رف

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ این آبکیا آخر بدم دارن ؟ آخرش ک خوبه ولی سمیهههه نخون .. حیفه وقتم ک پای اینا رف

عزیزم چه رمانی به نظرت برای سن من که چهارده هست خوبه؟!

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
عزیزم چه رمانی به نظرت برای سن من که چهارده هست خوبه؟!

خیلی رمانای خوب هست حقیقتش هر چی بجز این رمانای 98 ایا ... ببین چ ژآنری میپسندی از همون ژانر کتاب نویسنده های بزرگ جهانو بخون .. من خودم تو 14 سالگی همش فانتزی کمدی میخوندم حالا شما اگ رمنس دوس داری پرفروش تریناش یا برنده های سایتای گودریدز و جوایز دگگ رو بخونی بهتره بنظرم تا اینا

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
آرتان و توسکا و اینا دیگه

اره اخرش خوبه تموم میشه

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !