سما۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 82 عنوان کسی مثل من بوده؟؟؟ 99 بازدید | 3 پست سلام دوستان میشه راهنماییم کنیدلطفا😥من پریودم منظمه روز۱۴سیکلم کیت مثبت شد روز۱۴و۱۵و۱۶رابطه داشتیم الان که روز۱۷هست کیت کمرنگ شده وخیلی خطش کمه انگارمحوه بعدالان زیرشکمم دردای ریزی دارم.کمروپهلومم دردداره ویکم سینم.زیاداشتهاندارم.حس میکنم چیزی ازگلومپایین نمیره.دهنم خیلی خشک میشه سه چهارروزه.ممکنه باردارباشم؟یاعلایم تخمک گذاریه؟کسی مثل من بوده؟؟خیلی نگرانم لطفاکمکم کنید 1399/03/10 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیا۶۷ عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 234 علائم بارداری به این زودی نشون نمیده معجزه اتفاق میفته فقط باید منتظرش بمونیم❤
سما۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 82 علائم بارداری به این زودی نشون نمیده مرسی گلم.پس مال تخمک گذاریه؟
کیا۶۷ عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 234 مرسی گلم.پس مال تخمک گذاریه؟ احتمالا ولی اگرم نباشه گاهی آدم به خاطر استرسی که داره اینطوری میشه مثلا چون فکر میکنه بارداره ، استرس میگیره و علائم شبیه بارداری حس میکنه به هرحال تا پریودت عقب نیوفته نمیتونی مطمئن بشی که بارداری یا نه معجزه اتفاق میفته فقط باید منتظرش بمونیم❤