2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی واسه منم دعا کن مامان بشم این ماه لتروزول خوردم عصری نوبت دکت ...

انشالله😍 خدا دامنت سبز کنه . یه روز مثل من بیای تاپیک زایمان بزنی 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

عزیزم واسه تون صلوات میگم انشاالله که بشادی بغلش کنی گلم هرچقدر تونستی صلوات بگو هدیه کن به روح شهید ابراهیم هادی مطمن باش با شادی و سلامتی بچه تو بغل میکنی

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
انشالله😍 خدا دامنت سبز کنه . یه روز مثل من بیای تاپیک زایمان بزنی 

ان شاءالله. خدا یا یعنی میشه😭😭😢😢😢😢

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
برات آیتالکرسی میخونم، توام برای ما منتظرا خیلییی دعا کن

حتما آبجی.  همه تون انشالله دامن تون سبز بشه با کوچولو های ناز .  

ذکر رب لا تزرنی فردا و انت خیر الوارثین رو همش بگو خیلی مجرب و من اون ماهی ک باردار شدم هر روز ۷۰ مرتبه میگفتم  . با خلوص دل و ایمان بگو

اسی جان بسلامتی و ب راحتی زایمان میکنی میگن لحظه زایمان هر دعایی کنی خدا قبول میکنه تورو خدا دعا کن هرکی مریضی داره بخصوص کرونا خدا شفا بده از کره زمین نابود بشه کرونا حواهش میکنم همه دعا کنیدما همه درگیرش شدیم

اگه میتونی انشقاقو حین اینکه درد داری مدام بخون تا زایمان راحتی داشته باشی یا صلوات بفرست منم برات انشقاق میخونم ان شاء الله راحت زایمان کنی

لطفا برای منم از ته دلت دعا کن کارم بگیره و بتونم پول عمل خودم و مادرمو جور کنم و دیگه مادرم اذیت نشه

برات ۷بار سوره حمد میخونم ان شالله موفق باشی. تو هم واسه ما دعا کن زودتر بریم واسه بارداری   & ...

😍یه دنیا ممنون . خدا ب همه تون خیر بده . انشالله بزودی باردار شی و به حق امام حسین تو محرم با شکم قلمبه بری روضه

اگه میتونی انشقاقو حین اینکه درد داری مدام بخون تا زایمان راحتی داشته باشی یا صلوات بفرست منم برات ا ...

انشالله عزیزم یه دنیا ممنون .  اسمت چیه ؟  میخام اسمت ببرم