2777
2789

میخوان بستری ام کنن با آمپول فشار زایمان کنم لطفا دعام کنم برام صلوات بفرستید بچه ام سالم بغل بگیرم 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

انشاالله ی زایمان راحت داشته باشی و بچه سالم و خوشگل زودی بیاد بغلت.الان واست انشقاق میخونم 

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله ی زایمان راحت داشته باشی و بچه سالم و خوشگل زودی بیاد بغلت.الان واست انشقاق میخونم 

یه دنیا ممنون بابت دل مهربون ات . انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

ای جونم عزیزم ایشالله هردو سالم باشید 

یه توصیه موقع درد جیغ نزن نفس عمیق بکش باعث میشه اکسیژن بیشتر به رحم برسه و دردت کمتر بشه♥️♥️

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

عزیزم ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی

واسه منم دعا کن مامان بشم این ماه لتروزول خوردم عصری نوبت دکتر دارم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

استرس نداشته باش عزیزم انشاءالله بچت که اومد بغلت درد و همه چی یادت میره 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)