2777
2789

دخترم باز تب کرده مال واکسنه؟

حدود دوازده روز پیش واکسن زده دو روز تقریبا تب داشت و راه نمی رفت بعد خوب شد دیشب باز تب کرد یه جایی خوندم دو هفته بعد از واکسن هجده ماهگی ممکنه بعضی بچه ها باز تب کنن؟ خطرناک نیست؟

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

پسر من ک همون دو روز اول تب کرد ، اگه بخاطر واکسنه خطر نداره ک فقط خیلی واظب باش اصلا تبش بالا نره دور از جون تشنج کنه

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه از واکسن باشه؟

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
عزیزم ۲۴ ساعت فوقش ۴۸ساعت مال واکسنه ۱۲روز دیگه مال واکسن نیست بهش استامینوفن بده اگه قطع نشد ببرش د ...

فقط دیشب تب داشت بهش استامینوفن دادم هیچ علایم دیگه ای نداره

سلام.اره عزیزم یک تا سه هفته بعد به خاطر واکسن MMR,همون واکسنی که به دست میزنن ممکنه تب کنه یا علائم  سرماخوردگی داشته باشه,بعضی وقتا علائم الرژیک و تورم غدد زیر گلو هم همراه داره.

اتفاقا 17 روز پیش پسرم واکسن 18 ماهگی زد,الان علائم سرماخوردگی وتب داره.فقط اسهال هم شده.اگه تا فردا خوب نشه میبرم دکتر

قدو وزن بچه هاتو میگید لطفا؟

پسر من 18 ماهگی,13 کیلو با قد86

فقط دیشب تب داشت بهش استامینوفن دادم هیچ علایم دیگه ای نداره

سلام خوبی دوستم؟
پسر من هم دقیقا بعد 12 روز بعد از واکسن 18 ماهگی یک شب فقط تب کرد بعدش هم خوب شد
پسرتون خوب شد؟

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
سلام.اره عزیزم یک تا سه هفته بعد به خاطر واکسن MMR,همون واکسنی که به دست میزنن ممکنه تب کنه یا علائم ...

سلام خانومی شما پسرتونو بردین دکتر؟ چی گف؟ یا خودش خوب شد؟ پسر منم دقیقا دو هفته پیش واکسن ۱۸ ماهگی رو زده حالا تب داره و اسهال!!

سلام خانومی شما پسرتونو بردین دکتر؟ چی گف؟ یا خودش خوب شد؟ پسر منم دقیقا دو هفته پیش واکسن ۱۸ ماهگی ...

سلام مامان. بردین پسرتونو دکتر؟ چی گفت؟ تبش مال واکسن بود؟ پسرم هشت روز بعد واکسن تب بالا کرد دوباره و یکمم اسهاله. ازواکسنه؟