2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین😔بگین من باید با این مرد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 50 پست
واقعا😭😭😭

متاسفانه اره.پسر دایی بابای منم توی حاشیه ورودیه شهر یه زنه اویزونش میشه هرجی میگه برو پایین من زنو بچه دارم نمیره میشینه تو ماشین میگه باید منو ببری عقدم کنی.حالا زنه خودش چاق هست ولی خوشگله.کپیه هایده است خیلی خفنه مادر شوهرش که مریص بود همین زن براش پوشک میزاشتو ورمیداشت بعد که صیغه میکنه اونیکیو تا زنش میفهمه صیغه دومیه رو باطل میکنه اون دومیه هم لج میکنه شکایت میکنه مهرشو میزاره اجرا میندازتش زندان مرده رو بعدم کلا ماشین سنگینه رو میکشه بالا و میره.شعل شوهر شما ریسکه خیلی حواست باشه باااش.

یکی دیگه دوستامم شوهرش شغل شوهر شمارو داشت اون خودش توهر باری که میرفتو میومد دنبال شوهرش میرفت

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔خدای من چیکار کنم ادم شه

صحبت کن اروم و منطقی

من شوهرم تو تل وقتی از سرکار میومد میدیدم کلی دختر بهش پیام دادن

بعد که دعواش کردم زرنگ شد وقتی میومد خونه بلاک میکردشون

تو بلاکیاش ۴۵ تا توی ۳ روز جمع شده بود

دیگه نشستم حرف زدم عین ادم باهاش😒تلشو کلا پاک کرد

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
خودت همراش برو الان خیلی میبینم میان بندربارمیارن خانوادگی میان دیگه راننده کمکی ندارن 

غیرتی خرکی داره من در مغازم تنها نمیتونم برم باهاش میگه ماشین و هزار اتفاق شاید خراب شد وسط جاده

صحبت کن اروم و منطقی من شوهرم تو تل وقتی از سرکار میومد میدیدم کلی دختر بهش پیام دادن بعد که دعواش ...

من خیلی باهاش منطقی حرف زدم خیلی زیاد سعی کردم بگم بهش اخه ارزش دارن این جور ادما نکن با زندگیمون اما انگار نه انگار

😭😔

برید مشاوره اگه نمیتونید باهم کنار بیایید.اونا کمکتون میکنن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
من خیلی باهاش منطقی حرف زدم خیلی زیاد سعی کردم بگم بهش اخه ارزش دارن این جور ادما نکن با زندگیمون ام ...

واااا.عجب.مشاور برو شاید اون راهنماییت کنه

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
برید مشاوره اگه نمیتونید باهم کنار بیایید.اونا کمکتون میکنن

هزار بار گفتم نمیاد بریم میگه مشکل از توعه خواهرم میگه خودتو بزن بیخیالی یجور رفتار کن که مهم نیس واست اما نمیشه😔اون مجرده نمیفهمه حالمو