2777
2789
با خوراکی ها موافقم اما اتفاقا کسی که وضع مالیش خوب باشه فاکتور اختلاف قیمت به چشمش نمیاد که حالا فل ...

ماصنایع دستی هاکاردست مادرعزیزم هست جاجیم وپشتی های قشنگی بافتن وبه یادگاربراشون گذاشتن ارزش معنویش برامون لحاظه البته که مالیم قیمت بالایی دارن ولی خب میگم دلی دوست داریم ی خوراکی هایی بفرسیم

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...
خوبه همدیگرو دارن داداش من خیلی تنهاست الهی بمیرم براش هرچی بهش میگیم ازدواج کن میگه زوده دوس دخترای ...

خداکمکشون کنه اینام مجردن یکم میبینم بهم ریختن همشم خونه هستن اره باهاش حرف بزنین روحیه بدین تعریف قدیماروکنین چکارمیتونیم جزدعابراشون اینادوس دخترم ندارن میخوام براشون دخترخوب پیداکنم اینجاازدواج کنن بیان ببرنشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماصنایع دستی هاکاردست مادرعزیزم هست جاجیم وپشتی های قشنگی بافتن وبه یادگاربراشون گذاشتن ارزش معنویش ...

عزیزم من این حرف رو در جواب دوستمون زدم. اینکه صنایع دستی شما ارزشش معنوی باشه فرق داره. گلیمی که مادرتون بافته فرق داره با گلیم مغازه از نظر ارزش معنوی. اونا رو اصلا پست نکنید . چون اونا ارزش مالیش ارزیابی میشه و بعد برادرتون باید حدود ۲۰ درصد قیمت ارزیابی شده رو مالیات بده به علاوه گمرک تا بتونه بستش رو تحویل بگیره.

خداکمکشون کنه اینام مجردن یکم میبینم بهم ریختن همشم خونه هستن اره باهاش حرف بزنین روحیه بدین تعریف ق ...

یکروز درمیون بهش زنگ میزنیم چندساعت حرف میزنیم شاید لزتمهایی دربیاد،ایشالا همشون موفق و سلامت باشن 

عزیزم من این حرف رو در جواب دوستمون زدم. اینکه صنایع دستی شما ارزشش معنوی باشه فرق داره. گلیمی که ما ...

اره متوجه شدم دیگه دستم خوردبعدمتوجه شدم نه اصلاگذاشتیم خودشون بیان ببرن