2777
2789

فک میکنم بستگی به وضع مالی اون کسی داره که ساکن انگلیسه اگر وضع مالیش خوب باشه بیشتر طالب صنایع دستی ایران هستن 

واز خوراکی ها سوهان و پسته و زعفرون 

ولی اگر وضع مالی معمولی دارن خیلیها رو دیدم که حتی لباس و اسباب بازی بچه هاشون رو از ایران میخرن 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی کدوم شهره؟اهل کجایین؟ازش بپرس حتما ولی هزینه پست خیلی گرونه مارسال یه باکس کوچیک باوزن دو کیلیو ...

منچسترن شیرازی هستیم عزیزم گاهی دوستاشون میان میبرن 

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...

یکی از فامیل های ما کاناداست و بیشتر دوست داره سرراهی بهش زعفرون بدیم . میگه آجیل اونجا فراوونه و وزن چمدونم رو سنگین میکنه . ما همیشه بهش زعفرون اعلا میدیم ببره خیلی خوشحال میشه

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
برلدرم انگلیسه همیشه دلش روغن کرمونشاهی و حیونی وعسل ایرانو وسبزی خشک شده میبره ولی سری آخر روغن وعس ...

خوب مایعات رو باید تو چمدونی بذارند که میره تو قسمت بار. احتمالا تو چمدون دستیشون گذاشته بودند که گرفتند. ولی عسل رو تعجب کردم. من تا حالا هیچ وقت به عسل فکر هم نکرده بودم. اروپا خودش کلی عسل خوب داره.

فک میکنم بستگی به وضع مالی اون کسی داره که ساکن انگلیسه اگر وضع مالیش خوب باشه بیشتر طالب صنایع دستی ...

الهی شکرخوبن اتفاقاصنایع دستیشون آمادس وزنش خیلی خیلی بالاس گفتیم خودشون اومدن ببرن وامامیدونم همه چیزهس میخوام ببینم چی دوس دارن خوشحال میشن باهاش براجبران محبتاشونه خودشون میگن هیچی نمیخوادهمه چیزهس اینجا

داداش منم قبلا منچستربود دوسالی میشه رفته لندن ولی پشیمونه ،هزینه هاشون خیلی بالاست 

آهابنده خدا من دوتابرادرم اونجان واقعادوری غربت سخته چیه

فک میکنم بستگی به وضع مالی اون کسی داره که ساکن انگلیسه اگر وضع مالیش خوب باشه بیشتر طالب صنایع دستی ...

با خوراکی ها موافقم اما اتفاقا کسی که وضع مالیش خوب باشه فاکتور اختلاف قیمت به چشمش نمیاد که حالا فلان گلدون صنایع دستی چقدر اونجا گرونتره. من خودم بالشخصه اگه برام یه بسته پستی میاد با اجیلو قطاب و لواشک خونگی خیلی خیلی بیشتر حال میکنم تا مثلا گلدون مینا کاری

آهابنده خدا من دوتابرادرم اونجان واقعادوری غربت سخته چیه

خوبه همدیگرو دارن داداش من خیلی تنهاست الهی بمیرم براش هرچی بهش میگیم ازدواج کن میگه زوده دوس دختراییم گه پیدامیکنه زیاد باهاشون صمیمی نمیشه فقط درحد بیرون وکافه ازوقتیم کرونااونده همش توخونس خیلی نگرانشیم خدایی نکرده افسرده نشه