2777
2789
عنوان

با تجربه های زایمان طبیعی

449 بازدید | 13 پست

خانوما من سر زایمان اولم خیلی درد کشیدم و خیلی از دردش میترسم ساعت سه بعدظهر رفتم بیمارستان به دلیل پاره شدن کیسه آب ساعت دوازده شب زایمان کردم،خیلی میترسم سر این بچه از زایمان،کلا هم با سزارین مخالفم و هم هزینشو به هیچ عنوان ندارم،تجربه هاتون راجع به زایمان طبیعی رو بگین که مثلا فهمیدین چه کارایی باید میکردین یا نمیکردین،یا خوردن چه چیزایی لازمه یا چیکار کنم که درد زایمانم کم بشه،وای خدا میترسم از دردش😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من ماه اخر همش روی توپ میشستم و حتی تلویزیونم رو توپ میدیدم.دهانه رحم رو نرم میکنه زود باز میشه.ورزشم چند تایی بود میکردم یادم نیست تو اینترنت بزن دکترم میگفت این ورزشا دهانه رحم رو نرم میکنه.من کلا دو یا سه ساعت درد داشتم

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)

پیاده روی زیاد، نشستن روی توپ.چهار دست و پا راه رفتن.

حتما هم از بی دردی استفاده کن، من از گاز انتونوکس و فنتانیل استفاده کردم راضی بودم. یعنی درد ها تا زمان ۹-۱۰ سانت قابل تحمل بود برام. فقط اون یکساعتی که باید زور میزدم اذیت شدم.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
پیاده روی زیاد، نشستن روی توپ.چهار دست و پا راه رفتن. حتما هم از بی دردی استفاده کن، من از گاز انتو ...

عزیزم بیدردی منظورت آمپولی هست که توی نخاع میزنن?اون گاز ها که گفتی توی بیمارستان میدن یا خودم باید بگم?پول جدا میگیرن برای این بی دردی یا گاز?

عزیزم بیدردی منظورت آمپولی هست که توی نخاع میزنن?اون گاز ها که گفتی توی بیمارستان میدن یا خودم باید ...

بیمارستانی که من رفتم دو نوع بی دردی داشت، یکی آمپول تو نخاع که میشه اپیدورال، یکی دیگه ترکیب گاز بیهوشی به اضافه تزریق وریدی فنتانیل.

من ترکیب گاز بیهوشی و فنتانیل رو استفاده کردم راضی بودم.

باید از دکترت بپرسی که بیمارستان کدوم مورد بی دردی رو داره. و اون اول که می‌خوای بستری بشی به ماما بگی که بی دردی میخوای و اون خودش هماهنگ میکنه

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

من زایمانم به گفته ماماهای زایشگاه برای شکم اول زایمان راحتی بود.با وجود اینکه سه هفته زودتر از موعد کیسه ابم پاره شد و بچه هنوز کاملا بالا بود، ولی بدون امپول فشار  کمتر از 5 ساعت از مراجعم به زایشگاه به دنیا اومد 

سعی کن دراز نکشی برو رو توپ. دراز کشیدن درداتو بیشتر میکنه. گاز ضد درد خیییلی خوب بود بعدشم هیچ عوارضی نداشت. اگر بچه اومده بود پایین بگو واست اپیدورال بزنن. واسه من یه خانمی از پرسنل همونجا اومد ماساژم میداد و کیسه اب گرم میذاشت رو کمرم خدا خیرش بده واقعا عالی بود

سعی کن روز قبلش غذای مقوی بخوری که انرژی داشته باشی.