2777
2789

من امروز یکی خریدم،خودم با سرنگ بهش غذامیدم،بخاطر بچه هام خیلی دوست دارن

عروسم هنوز یک ماهشه

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز یکی خریدم،خودم با سرنگ بهش غذامیدم،بخاطر بچه هام خیلی دوست دارن عروسم هنوز یک ماهشه

اینی که من میخوام بخرم 80 روزست سه ماهه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من امروز یکی خریدم،خودم با سرنگ بهش غذامیدم،بخاطر بچه هام خیلی دوست دارن عروسم هنوز یک ماهشه

شما از پرنده فروشی خریدید ببخشید چند خریدید چه رنگیه؟

من سه تا دارم اگه از اشنا میگیری مشکلی نداره

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
من ی جفت دارم خودمدن بهشون غذا دادیم الان چنتا کلمه هم بلندن بعد ما چون قناری و مرغ عشق داریم بیش ...

الهییی چه خوب میخوام بخرم لز کی بخاطر کرونا دست نگهداشتم دیگه دوست دارم بخرم باهاش سرگرم بشم فقط میترسم خدای نکرده کرونا داشته باشه

اینی که من میخوام بخرم 80 روزست سه ماهه

پرنده های دوست داشتنیی هستن،من یکی خریده بودم،دوماهش بود ،،روز دوشنبه دست دخترم شکست،دوروز بیمارستان بودم.اونم باید با سرنگ بهش غذامیدادم،شوهرم نتونسته بود بهش غذابده..حیوونکیم تلف شد،پسرم انقدرگریه کرد یکی دیگه امروز خریدم..حسابی مواظبشم.انقدر دلم براقبلیه سوخت گریه میکردم براش

اون لوتینو بود.این خاکستریه

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
من سه تا دارم اگه از اشنا میگیری مشکلی نداره

نه تو دیوار پیدا کردم تو شهر خودمون میگه کاملا سالمه سفید طلاییه باقفس گفت چهارصد بنظرتون خوبه؟

من ی جفت دارم خودمدن بهشون غذا دادیم الان چنتا کلمه هم بلندن بعد ما چون قناری و مرغ عشق داریم بیش ...

دقیقا منم چون قناری دارم سوت قناری رو میزنن

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
پرنده های دوست داشتنیی هستن،من یکی خریده بودم،دوماهش بود ،،روز دوشنبه دست دخترم شکست،دوروز بیمارستان ...

آره اینم سفید طلاییه

شما از پرنده فروشی خریدید ببخشید چند خریدید چه رنگیه؟

از دوست شوهرم گرفتیم.پروش عروس هلندی داره..این خاکستریه خریدم..البته پرنده نر...نر ش قشنگه.سرچ کن عکسشو ببین

نه تو دیوار پیدا کردم تو شهر خودمون میگه کاملا سالمه سفید طلاییه باقفس گفت چهارصد بنظرتون خوبه؟

چند وقتشه؟معمولا تو همین قیمتاس

از دوست شوهرم گرفتیم.پروش عروس هلندی داره..این خاکستریه خریدم..البته پرنده نر...نر ش قشنگه.سرچ کن عک ...

اینم نره میخوام بخرم ببخشید شما چند خریدید می خوام بدونم قیمتش تو پرنده فروشی چنده؟