2777
2789
عنوان

رفلاکس پنهان و بیخوابی نوزاد

15565 بازدید | 18 پست

سلام دوستان پسرم ۳۷ روزشه رفلاکس پنهان و کولیک داره تو ۲۴ ساعت فقط ۷ یا ۸ ساعت میخوابه اونم تو بغل فقط. دائم میاد تو گلوشو و ترش میکنه برا همین خوابش نمیبره. دارو امپرازول و مولیتیدین میخوره اثری نداره دوستی هست تجربه مشابه داشته باشه ؟

دمر بخوابونیدش رو شکمتون......تکون تکون بدید....گرما و تکون شکمتون خیلی براش خوبه ما یه همچین چیزی داشتیم.....جواب داد‌....حالا باز نمیدونم.....ولی خیلی ام مواظبت میخوادا این حرکت......که بتونه نفس بکشه......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرما خیلی بده براششش! 

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
شیر خودت رو میخوره ؟ عزیزم دختر منم همین بود خداروشکر خوب شد  ولی زمان برد

هم شیر خودم هم شیرخشک کمکی ببلاک کامفورت. خداردشکر عزیزم چندماه زمان برد تا دخترتون خوب شد؟ از خستگی و بی خوابی داغونم دیگه هیچ دارویی گویا اثر نداره جز گذر زمان 

این کارو میکنم ولی بازم بعد ۵ دقیقه بیدار میشه.

اوووووم خب شاید تکوناتون محکمه.....ریز ریز......نا محسوس برید خیلی حوصله میخواد من پسر برادر شوهرم اینجور بود.....هرشب بیدار میموندن......ولی میخوابوندنش.....حوصله میخواد ولی شدنیه.....ریز ریز تکونش بدید

هم شیر خودم هم شیرخشک کمکی ببلاک کامفورت. خداردشکر عزیزم چندماه زمان برد تا دخترتون خوب شد؟ از خستگی ...

اولا ک شیر خشکش مناسب نیست یا پپتی جونیور باید بخورن ک بعضی نوزادا چون تلخه نمیخورن 

یا ببلاک hr 

یه مدت ببلاک hr 

بهش بده ببین چطوره و اینکه خودت حتما باید پرهیز غذایی داشته باشی وگرنه نوزاد اذیت میشه بزن تو نت برات میاره چیا برا رفلاکس نوزاد بد هست و مادر نباید در زمان شیردهی بخوره

اولا ک شیر خشکش مناسب نیست یا پپتی جونیور باید بخورن ک بعضی نوزادا چون تلخه نمیخورن  یا ببلاک ...

ممنونم شیرخشک رو اره امتحان میکنم خودمم حس میکنم این مدل ببلاکه بهش نمیسازه چون وزن گیریشم خوب نیست. رژیم سخت دارم لبنیات و مرکبات و خیلی چیزای دیگه دکتر برام ممنوع کرده. 

ممنونم شیرخشک رو اره امتحان میکنم خودمم حس میکنم این مدل ببلاکه بهش نمیسازه چون وزن گیریشم خوب نیست. ...

باز از دکترش بپرس برا شیر خشک چون بچه های رفلاکسی باید شیرخشک مخصوص بخورن 

باز از دکترش بپرس برا شیر خشک چون بچه های رفلاکسی باید شیرخشک مخصوص بخورن 

اره از دکترش این شیرهارو میپرسم. البته رفلاکسش از نوع پنهانه هیچی بالا نمیاره اما دائم تو گلوش میاد و میره برا همین نفسش مشکل داره و نمیتونه بخوابه فعلا که ۵ تا دارو و شیرخشک اثر نداشته تا ببینیم دکترش این بار چی تجویز میکنه بلکه این بچه یه خواب راحت بتونه بکنه

اره از دکترش این شیرهارو میپرسم. البته رفلاکسش از نوع پنهانه هیچی بالا نمیاره اما دائم تو گلوش میاد ...

حتما حتما  رو سطح شیب دار بخوابونش 

دختر منم همین طور بود .رو سطح شیب دار بهتر میخوابید 

سلام دوستان

نوزاد منم 35 روزشته, رفلاکس و کولیک داره

دکتر پدی لاکت و بی بی کر بهم دادن

اما این قطره ها ایرانی هستن و حدودا 40 تومن قیمت دارن. قطره خارجیش اسمش بیوگایا هستش که سریع نوزاد رو خوب میکنه اما قیمتش خیلی زیاده و پیدا نمیشه, من از ترکیه سفارش دادم برام بیارن

البته شوهرم سفارش دادن, دقیق نمیدونم قیمتش چنده ولی فک کنم بالای 500 باشه

ممنونم شیرخشک رو اره امتحان میکنم خودمم حس میکنم این مدل ببلاکه بهش نمیسازه چون وزن گیریشم خوب نیست. ...

میشه بگید دقیقا چیا رو ممنوع کرده دکتر؟

منم رژیم دارم ولی هنوز رفلاکس و آلرژی داره بچه م۵ ماهشه

سلام دوستان نوزاد منم 35 روزشته, رفلاکس و کولیک داره دکتر پدی لاکت و بی بی کر بهم دادن اما این قط ...

عزيزم شما چكار كردين؟

واقعا درمونده شدم

بچم ٤٨ روزشه

كوليك و رفلاكس شديد داره

مدام بالا مياره و بي قراري زياد و خواب اصلاااا نداره نه روز نه شب،فقط گاهي در حد ده دقيقه تو بغل ميخوابه

امپرازول خورد تاثير نداشت الان پنتوپرازول داده دكتر

سونو هم داد رفلاكس رو تاييد كرد

بيولاكت و روتفلور و چند تا دارو ضد كوليك هم ميديم بهش

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜