2777
2789
عنوان

رفلاکس پنهان و بیخوابی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 15581 بازدید | 18 پست

سلام دختر منم ۵ماهشه رفلاکس پنهان داره.طول روز کلا گریه میکنه و نمیخوابه اصلا هرطور و به هر روشی سعی میکنم بخوابونمش میزارم توی تختش فورا بیدار میشه دیگه تا چند ساعت...شیر خشک هم میخوره از روز اول،داروی پنتی پرازول مصرف میکنه،شما چیکار کردین با بچتون بهتر شد؟؟!

دختر من  وقتی بیست روزش بودهم حدود 17 روز اسهال داشت هر جا بردم گفتن به شیر گاو حساسیت داره و چون شیر خشکی بود شیر ابتامیل پپتی دادن اما بعد از یه مدت تحریم شد دیگه گیر نمیومد به پیشنهاد یه دکتر شیر بز امتحان کردم خدارو شکرهم شیر بهش ساخت بعدش هم لبنیات بز بهش دادم تا الان که چهارساله هست هم قد و وزنش خیلی خوب شد هم رفلاکس معدش اگر تهران زندگی می‌کنید لبنیات بز مروگل سرچ کنید چون بز فرانسوی دارن همه سال شیر بز دارن لبنیات عالی هم دارن فقط حواستون باشه شیر پاستوریزه نگیرید و اینکه از هر جا شیر میگیرید بگید شیر دوشی جلوی شما انجام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

عزیزانی که تجربه دارن راهنماییم کنن ممنون میشم

نوزادم ۴۷روزشه تقریبا۷روزه اصلا شبو روز نمیخوابه ، به حالت دمر خوابوندنی راحت میخوابه ولی به کمر خوابوندنی درحد ۵دیقه میخوابه . بنده خدا خوابش میاد همش خمیازه میکشه ولی تا میخوابه میزارم جاش بیدار میشه خودشو میپیچونه .

رفلاکس و کولیکم داشت . دکتر بهش آنزیم و یه پروکید داده بودم . قطع کرده بودم ولی دیروز از جفت داروها دادم و دمر‌خوابوندم شبو راحت خوابید هر دوساعت پاشد شیر دادم باز خوابید.

به نظرتون در طول روز دمر بخوابونم؟؟

اصلا به نظرتون به خاطر رفلاکس و کولیکشع که نمیخوابه؟