2777
2789
مسخره نمیکنم عزیزم. وضعیت حجاب کجا خوبه دقیقا؟؟؟ محله خوبیه. خلوت. بی سرو صدا. آب تمیز وخنک توی جوی ...

شوهرم قراره اونجا شراکتی ملک بسازه.من دیگه زیاد کنارش نیستم.ازون لحاظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم.درست‌ میگی.ولی خواهش میکنم مسخره نکنید.از پایین شهر میخایم بریم اونجا.سواله برام.

عزیزم اونجا خیلی پولدارن. فرهنگ پولداری چطوریه؟ مصرف گرایی. ماشین های شیک. گاهی تویه پارکینگ سه تا لکسوس میبینی. لباسهای مارک. تیپهای ساده ولی خفن و گرون. خرج های زیاد. میوه های نوبرونه کیلویی 100 تومن و ...

عزیزم اونجا خیلی پولدارن. فرهنگ پولداری چطوریه؟ مصرف گرایی. ماشین های شیک. گاهی تویه پارکینگ سه تا ل ...

ما خودمون هم شرایطمون خوبه.ولی نه در اون حد.شوهرم میخواد ملک بسازه اونجا.سوال بود برام.

خب من خونه ام. شوهرم قراره مدام بیرون باشه.

خوب شوهر شما میخواد ملک بسازه نمیخواد بره تو خیابون بگرده که. 

اگر همش سرکار ساختمونه که نگرانی نداره. بهش بگو هر وقت هم خواست بره بیرون بگرده شما هم ببره. 

وقتی هم برای سکونت رفتین، نترس. اگر منظورت فساد و ایناست که همه جا هست. همسایه مسجد هم میتونه فرد فاسدی باشه. 

مناطق مرفه نشین بیشتر از نظر درامدی اختلاف نشون میدن. هزینه ها بالاست. خرج زیاد میکنن. سر و وضعشون خوبه.

فرهنگ توي كل منطقه شميرانات دو دسته هست؛ جاهايي كه بافت محلي داره نسبتاً مذهبي هستن، ولي جاهايي كه از حالت محلي درومده زياد مذهبي نيستن و قضيه حجاب هم به اين مورد برميگرده.

ما خودمون هم شرایطمون خوبه.ولی نه در اون حد.شوهرم میخواد ملک بسازه اونجا.سوال بود برام.

نترس. مردها معمولا با این چیزها از جا در نمیان مخصوصا که شرایط کاری باشه. این زنها هستن که اگر وضع یه خورده تغییر کنه ممکنه زیاد تغییر کنن! 

جای خوبیه. دلبازه. خلوته. نترس. برو کیفشو بکن.