2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

600 بازدید | 30 پست

بچه ها سلام من دوتا بچه ۵ و ۷ ساله دارم مشکلات زیاد دارم با شوهرم زیاد زیاد بازهم تحمل کردم و صبر اما شوهرم تازگیها میگه طلاق رفته دادخواست داده مهریه ام هم بخشیدم سر یه جریانی یه آپارتمان بنامم زد در عوضش مهرم بخشیدم با کلک آپارتمان هم از چنگم در آورد تو روخدا راهنمایی ام کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبرکن درست میشه سربه سرش نذاررومخش نرو تاخرشیطان بیادپایین دنیای مطلقه هاوحشتناکتراززندگی که داری هس ...

خودش دادخواست داده من حاضرم با همه این مشکلاتش کنار بیام و اومدم خیلی سخته اما آون میگه دیگه نمیخوام باهات زندگی کنم

عزیزم فقطططططططططططططططططططططط بهش محبت کن..قول میدم بهت با محبت همه چیزت درست میشه..مردا تشنه ی محبتن ..قهر نکن..بداخلاقینکن..اصن عوض شو یه جورایی..محبتتتتتتتتتتتتتتتتت

عجب نامردیه.چه مشکلی خب داره شاید حل شه.

چون بهش گفتم این شماره زنه و آون گوشی مخفی چیه که داری دو ماه خونم کرده تو شیشه که تو بهم تهمت میزنی منم گفتم باشه من اشتباه کردم تمام اما آون ول کن نیست چکار کنم من شاید واقعا هم چیزی نباشه نمیدونم اما رفته داد خواست داده

یه کمر زنبوری بلایکه😮😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
صبرکن درست میشه سربه سرش نذاررومخش نرو تاخرشیطان بیادپایین دنیای مطلقه هاوحشتناکتراززندگی که داری هس ...

این چ حرفیه ، والا من مطلقه های زیادی دیدم ازدواجای خوبی داشتن 

خودتونو با یه روانی حروم نکنید

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم