2777
2789
عنوان

من فردا ۱۱ امین روز انتقال جنینمه به نظرتون بی بی چک بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 113 پست
چ خوب من ک دیگ از همه چ ناامیدشدم

ان شاالله یزودی مادر بشی برات صلوات فرستادم خدا کنه دعام درحق تو مستجاب بشه

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
رفتیم دنبالش ولی چون خونه اینا نداشتیم ب نامش بزنیم گفتن نمیشه وگرنه از خدام بود

الان شرایط فرق کرده ها دیکه نیازی به هزینه نیست

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا بهت یه کوچولو سالم بده

برای سلامتی تو و نی نی صلوات فرستادم زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه

برای سلامتی تو و نی نی صلوات فرستادم زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه

وای عزیزدلم انشالله هرچی ازخدامیخای بهت بده امروز قلبش میزد و خوب بود خداروشکر

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
عزیزم اینا ازعلایم بارداریه😍موعدت کیه؟

موعدم امروزه ترشح دارم زیاد و درد میگم شاید بخاطر شیاف اندومترینه و قرص استرادیوله ولی دکتر برام شنبه ۱۷ ام آزمایش نوشت امروز بی بی چک گزاشتم ۱۳ امین روز انتقالم بود ولی منفی شد  

وای عزیزدلم انشالله هرچی ازخدامیخای بهت بده امروز قلبش میزد و خوب بود خداروشکر

عززیییییزم الهی تنش سالم باشه 😍😍😍

توتلگرام توگروه دکتر نصر هستی؟؟ 

نه نیستم

عزیزم بی بی نزن  زوده

آره صبر میکنم تا آزمایش ببینم چ میشه راستش بعضیا نهمین روز میزنن مثبت میشه منم وسوسه شدم گفتم ۱۳ روز گذشته

ما ی گروه داریم بیمارای دکتر نصر

آیدی رو میفرستی؟

موعدم امروزه ترشح دارم زیاد و درد میگم شاید بخاطر شیاف اندومترینه و قرص استرادیوله ولی دکتر برام شنب ...

عزیزم توکلت به خدا من نمیدونم اونا میتونن تاثیری تو علایمی که گفتی بذارن یانه یه چندروزدیگه بی بی بزن ان شاءالله مثبته❤

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
عزیزم توکلت به خدا من نمیدونم اونا میتونن تاثیری تو علایمی که گفتی بذارن یانه یه چندروزدیگه بی بی بز ...

😘😘😘😘😘😘 الهی هرچی تو میگی باشه