2777
2789
عنوان

من فردا ۱۱ امین روز انتقال جنینمه به نظرتون بی بی چک بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 113 پست
ممنون اماشوهرم واریکوسل داره خودمم پلی کیستیک جزومحالاته طبیعی باردارشدنم

هر کسی آی یو آی iui و یا انتقال جنین ivf ناموفق داشته باید از یک ماه قبل از انتقال جنین بعدی قرص ویتامین e و ویتامین d3 بخوره حتما انتقال بعدیش موفق خواهد بود. 

خوردن ویتامین e و ویتامین d3 تضمین کننده موفقیت انتقال جنین هست

ممنون اماشوهرم واریکوسل داره خودمم پلی کیستیک جزومحالاته طبیعی باردارشدنم

من همین جا تو نی نی سایت چند نفر میشماسم با همین مشکلات طبیعی باردار شدن

امیدوارم روزی که تیکر  تموم شد اتفاقای خوبی افتاده باشه کاربر جدید نیستم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط واسه باردار شدن طبیعی نگفتم . حتی اگه iui یا ivf هم انجام دادید خوردن قرص ویتامین d3 و e رو ح ...

باشه ممنون اتفاقاالان ۲تاجنین فریزی دارم و از ترس منفی شدنشون ۴ساله عقب میندازم انتقالشونو حتمامیخوریم ممنون ک اطلاع دادین

واینکه ویتامین E۴۰۰؟یاکمتر

وD3هرروز یا هفته ای یکی؟

خارجی یاایرانی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من همین جا تو نی نی سایت چند نفر میشماسم با همین مشکلات طبیعی باردار شدن

خداازدهنت بشنوه عزیزدلم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خداازدهنت بشنوه عزیزدلم

یکی از همینا که میگم رفت شوهرش عمل کرد اصلا خودش هم یک بار باردار شده بود سقط کرده بود هر دوا درمونی کرد نتیجه نداد بعدش روز علی اصغرها جمعه اول محرم رفته بود مهدیه شهرشون گریه و توسل و اینا درمانش هم پیگیری کرد الان بچه اش فکر کنم دو سه ساله باید باشه این ماجرا مال چندین سال پیش بود اخرین خبری که ازش دارم مال نزدیک یک سال پیش که رفته بود برای اقدام برای بچه دوم

یکی از همینا که میگم رفت شوهرش عمل کرد اصلا خودش هم یک بار باردار شده بود سقط کرده بود هر دوا درمونی ...

چ خوب من ک دیگ از همه چ ناامیدشدم

باشه ممنون اتفاقاالان ۲تاجنین فریزی دارم و از ترس منفی شدنشون ۴ساله عقب میندازم انتقالشونو حتمامیخور ...

همسرم قرص ۲۰۰ خارجی میخورد هر سه روز یکبار. به دوز بستگی داره. از همون داروخانه که میخرید بپرسید بهتون میگه چند روز یه بار بخورید. 

من خودم و همسرم ۸ سال دربه در کلینیک ها و انتقالهای ناموفق بودیم. مثلا خراش رحم انجام دادیم. چسب رحم و ... اما بی فایده بود.الان که راهکارش رو پیدا کردم میخوام به همه بگم. چندتا از کسانی که با ما انتقال داشتن و مثل ما ناموفق بودن با این راهکار باردار شدن. 

همسرم قرص ۲۰۰ خارجی میخورد هر سه روز یکبار. به دوز بستگی داره. از همون داروخانه که میخرید بپرسید بهت ...

ماهم ۹ساله درگیریم ،هزینه هاش کلافمون کرده تازه بیمه ام نیستیم،باشه حتمامیخرم امروز بازم ممنون خدا بچتونو براتون حفظ کنه و زیر سایه ی پدرو مادر بزرگ بشه انشاالله

چ خوب من ک دیگ از همه چ ناامیدشدم

نه غصه نخور توکلت به خدا باشه صفحه ایت الله بهجت تو اینستا پیدا کن توش چند دعا گذاشته بود نقل قول از خود ایت الله برای بچه دار شدن اگه قسمت باشه که مادربشی حتما میشی اگه هم نشد میری یک نی نی کوچولو خوشکل از پرورشگاه میاری باور کن این بچه ها چون یتیم هستن اینقدر برکت میارن تو زندگیت وقتی بیاد اصلا نمیفهمی این بچه از خون خودت نیست عاشقش میشی

ماهم ۹ساله درگیریم ،هزینه هاش کلافمون کرده تازه بیمه ام نیستیم،باشه حتمامیخرم امروز بازم ممنون خدا ب ...

انشالله که موفق باشید. همسرم ۳۸ سالشه و اونقدر ناامید بود که به فکر بچه آوردن از پرورشگاه بود. امیدوارم شما هم به زودی خوشحال بشین.

نه غصه نخور توکلت به خدا باشه صفحه ایت الله بهجت تو اینستا پیدا کن توش چند دعا گذاشته بود نقل قول از ...

رفتیم دنبالش ولی چون خونه اینا نداشتیم ب نامش بزنیم گفتن نمیشه وگرنه از خدام بود

رفتیم دنبالش ولی چون خونه اینا نداشتیم ب نامش بزنیم گفتن نمیشه وگرنه از خدام بود

درست میشه غصه نخور یک ختم قران نذر رباب مادر علی اصغر کن

انشالله خدا بهت یه کوچولو سالم بده

ممنونم عزیزم😘😘😘

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
برات صلوات نذر کردم استارتر اگه مثبت شد بهم خبر بده

ممنوووونم انشاالله تو هم به حاجتت برسی 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍